Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş, Gökhan ve Adriano'nun alternatifini buldu

Düzenleyen:
Güneş, Gökhan ve Adriano'nun alternatifini buldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın tecrübeli hocası, sağ bekte yaşanan krizi ‘stoper’ Gary Medel ile aşmayı planlıyor. Yenilerden Lens ve Negredo ise yine kulübede bekleyecek

Ligin namağlup takımlarından Beşiktaş’ın eylül ayındaki yoğun maç trafiği Karabükspor karşılaşmasıyla başlıyor. Deplasmanda oynayacağı maçın ardından Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında Porto karşısına çıkacak olan siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, kadroda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Gökhan Gönül ve Adriano’nun sakat olması sebebiyle şimdilik en büyük kriz sağ bekte yaşanıyor. Güneş, Necip ile Medel arasında kararsız kalmış durumda. Ancak Şilili oyuncuyu bir an önce takıma adapte etmek isteyen tecrübeli hocanın tercihini Medel’den yana kullanması bekleniyor. Güneş bir kararsızlık da ön liberoda yaşıyor. Kanada Millî Takımı’ndan geç dönen Atiba’ya kendisini dinlendirebileceğini söyleyen Şenol Hoca “Yorgun değilim” cevabını aldı. 
> Lens-Negredo yedek
Öte yandan Beşiktaş’ın yeni transferleri  Negredo ve Lens’in bu maçta da yedekler arasında olması bekleniyor. Millî maç arasında Kayserispor ile oynanan hazırlık maçında da ilk on birde sahaya çıkan iki futbolcunun futbolu beğenilmemişti. Güneş’in, millî takımda ve Beşiktaş’ta gösterdiği performansla ilk 11’in değişmezi olan Cenk Tosun’u Karabük deplasmanında oynatması bekleniyor. Karabükspor maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulunan tecrübeli hoca “Artık ne ligde ne Avrupa’da kolay rakip-zor rakip ayrımı yok. Karabük’ün ligin güçlü takımlarından Başakşehir’i yendiğini unutmayın. Her maç önemli ve final niteliğinde. Karabük’ten galibiyetle ayrılıp Porto maçına moralli gidelim” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...