Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mısır'da darbe sinyalleri Facebook'tan

- Güncelleme:
Mısır'da darbe sinyalleri Facebook'tan

GÜNDEM Haberleri

Darbenin eşiğine gelen Mısır'da hem ordu hem de Cumhurbaşkanı Mursi, yaptıkları en önemli açıklamaları Facebook üzerinden yayımladı.

Darbenin eşiğine gelen Mısır'da hem ordu hem de Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, sabah saatlerinden bu yana yaptıkları en önemli açıklamaları Facebook üzerinden yayımladı. Mısır ordusu bu sabah Facebook'tan yaptığı "Son Saatler" başlıklı açıklamada, "Mısır halkını teröristlerden ve radikallerden korumak için kendi kanımızı dökmeye hazırız" ifadesini kullandı. Mursi'nin istifasını isteyen halkın taleplerinin karşılanması için 48 saat mühlet veren ordunun tanıdığı sürenin TSİ 17.30'da dolmasının ardından ise Cumhurbaşkanlığı'na ait Facebook sayfasına bir açıklama koyuldu. Söz konusu açıklamada, "Cumhurbaşkanlığı bir sonraki parlamento seçimlerini denetlenmesi için, üzerinde uzlaşı sağlanmış bir koalisyon hükümeti kurulmasını öneriyor" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...