Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mısır'ın akıbeti belli oldu

Mısır'ın akıbeti belli oldu

DÜNYA Haberleri

Mısır resmi haber ajansı, kurulacak geçiş hükümetinin ardından parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacağını açıkladı.

Mısır resmi haber ajansından kurulacak geçiş hükümetinin ardından parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacağı açıklandı. Devlet televizyonunun kontrolünü ele geçiren ordu, Cumhurbaşkanı Mursi ve Müslüman Kardeşler liderlerine seyahat yasağı getirdi. Mursi ise siyasi krizden çıkış için uzlaşı hükümeti önerdi. Çok sayıda asker ve zırhlı aracın Mısır Başkanlık Sarayı önüne geldiği kaydedildi. Mısır Devlet Televizyonu'nun da ordunun kontrolüne geçtiği bildirildi. nbsp;Üst düzey komutanların katıldığı olağanüstü toplantı ise devam ediyor. Mısır ordusu sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında, siyasi uzlaşı için verdiği 48 saatlik sürenin dolmasının ardından gerekli açıklamanın yapılacağını ancak bunun vaktinin belli olmadığını duyurdu. Mısır ordusunun önümüzdeki saatlerde bir açıklama yapması bekleniyor. Darbeye hazırlanan ordu, Mursi ve Müslüman Kardeşler liderleri için seyahat yasağı getirdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...