Oğuzhan Özyakup zeminden şikâyet etti

Oğuzhan Özyakup zeminden şikâyet etti

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı oyuncu Oğuzhan Özyakup penaltı atışında sol ayağının çimin içine girdiğini söyledi

Tecrübeli futbolcu, "Türkiye'ye geleli 6 yıl oldu belki de oynadığım en kötü zemindi. Futbol oynanacak gibi değildi. Penaltıda sol ayağım çimin içine girdi, kötü vurdum. Golde top havadayken Babel'i gördüm. Karabük stoperleri çok açılmışlardı. Topu Babel'in önüne indirdiğimde kötü zeminde sekmemesi için bekledi" ifadelerini kullandı.

DENGESİNİ KAYBETTİ
Oğuzhan, penaltı atışında zeminin azizliğine uğradı. Destek ayağı çimlerin içine gömülünce dengesini kaybedip, kötü bir vuruş yaptı.

2
Beşiktaş'ta 6 kez penaltı noktasının başına geçen Oğuzhan, son iki atışından yararlanamadı. Yıldız futbolcu geçen sezon da G.Antep'e karşı kaçırmıştı.

Değeri 450 milyon!
Rakip taraftarların, Oğuzhan Özyakup için yaptığı "Değeri 150 milyon Euro oldu" esprisi, dünkü maçta sosyal medyada günün konusuydu… Yıldız futbolcu, penaltı kaçırınca, "Değeri yüz milyon Euro'ya düştü" mesajları atılırken, yaptığı inanılmaz asist sonrası Beşiktaşlı taraftarlar, rakamı 450 milyon Euro'ya kadar çıkardı(!)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...