Park Mavera’da teslimler başladı

Düzenleyen:
Park Mavera’da teslimler başladı

Ekonomi Haberleri

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’deki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı.

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’deki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor. Markalı konut projelerine imza atan Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de Emlak Konut Gelir Paylaşımı Modeli ile inşa ettikleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Makro İnşaat yetkililerinden anahtarlarını teslim alan aileler, Park Mavera’daki yeni dairelerine kavuşmanın heyecanını sevdikleri ile paylaşırken, yapılan erken teslimle bayram coşkusunu katladılar.
ÇAĞLAYAN: ERKEN TESLİM GELENEĞİ DEVAM EDİYOR
Erken teslimatla mutlu olduklarını ifade eden Makro İnşaat Finans ve Satış Koordinatörü Emrah Çağlayan; “Park Mavera’da teslim sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Teslimlerin bayramdan sonra olması bizim için ayrı bir mutluluk. Bir Makro - Akyapı standardı hâline gelen erken teslim geleneğini Park Mavera’da da sürdürdük. Projeyi taahhüt süremize göre 2 ay erken teslim ediyoruz. Bildiğiniz gibi Park Mavera projemizdeki tüm dairelerimiz 22 saatte satıldı. Projemiz, Türkiye’nin ilk planlı meydanında, 380 bin metrekarelik dev şehir parkının ve kamu kurumlarının yanı başında yer alıyor. Eşsiz konumu ve 1. Sınıf malzeme kalitesi ile dairesini teslim alan site sakinlerimize konforlu bir hayat sunduğumuz için mutluyuz” dedi.
Aile konseptiyle bir yaşam merkezi olarak planlanan Park Mavera’da 8 blokta toplam 672 daire mevcut. 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan 3 tip dairenin yer aldığı proje zengin sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...