HaydI 12 Dev Adam

Düzenleyen:
HaydI 12 Dev Adam

SPOR Haberleri

Sinan Erdem’de oynanacak maçta kâğıt üzerinde favori tabii ki Boğalar ama parkede mücadele gücü yüksek bir Türkiye olacak

A Millî  Basketbol Takımımız, EuroBasket 2017’in son 16 turu karşılaşmasında bugün Sinan Erdem’de İspanya ile karşı karşıya gelecek. Son beş EuroBasket turnuvasında dört final oynayan ve bu turnuvanın da en büyük favorisi olan İspanyol karşısında taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyaç duyan Ufuk Sarıca’nın öğrencilerinin, zorlu müsabakadaki en büyük dayanağı yine yüksek mücadele gücü olacak. Millî ler Turnuvanın ilk turunda D Grubu’nu iki galibiyet ve üç yenilgiyle tamamlayarak dördüncü sırada kalırken, İspanya C Grubu’nu beş maçta beş galibiyetle zirvede tamamlamıştı. Kadrosunda Gasol ve Hernangomez kardeşlerin yanı sıra Ricky Rubio ve Sergio Rodriguez gibi önemli yıldızları da barındıran İspanya, grup aşamasında oynadığı beş maçta rakiplerine ortalama 28 sayı fark atmıştı.
> Destek şart
Takımın son durumunu değerlendiren Cedi Osman grupta kaybettiğimiz üç maçı da kazanma noktasına getirdiğimizi hatırlatırken “Üç maçı da kazanabilirdik ama o noktaya geldikten sonra nedense rakibimizi devirecek son yumruğu atmayı bir türlü başaramadık. Bunu inşallah İspanya karşısında başarabilir ve adını çeyrek finale yazdıran taraf oluruz” dedi. Millîleri son şampiyon İspanya ile buluşturacak mücadele 18.45’te başlayacak ve turnuvanın diğer karşılaşmaları gibi NTV Spor ekranlarından yayınlanacak. Koç Ufuk Sarıca da grup maçlarında olduğu gibi tur mücadelelerinde de taraftar desteğinin önemine değinerek Sinan Erdem’de rakip üzerinde baskı oluşturulmasını ve genç oyuncularımıza destek verilmesini istedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...