Güneş tüm olumsuzluklara rağmen Karabük'ü geçtiklerini söyledi

Düzenleyen:
Güneş tüm olumsuzluklara rağmen Karabük'ü geçtiklerini söyledi

SPOR Haberleri

“Kaçan goller, penaltı, kırmızı kart. Tüm olumsuzluklara rağmen ayakta kalmak önemliydi. Oyuncularım kalitelerini gösterdi” diyen Beşiktaş’ın hocası, eleştirilerin kulübe zarar vermek amaçlı olduğunu söyledi

Karabük maçı öncesi ve sonrası Şenol Güneş’in ortam sitemi eleştirilereydi. Sebebi ise haksız eleştiriler olduğu ve oyuncular üzerinden hocaya hocadan başkana giden bir zincirleme yıpratma politikası olduğunu söyledi. Tecrübeli teknik adam hafta içinde basında çıkan açıklamalara tepki gösterip kesinlikle bir konuşması olmadığını söyledi. Bu konuda camianın dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Güneş maçla ilgili de bozuk zeminde mücadele ettiklerini belirterek “Maçta git geller oldu. İlk yarı golleri kaçırdık. Maçın başından sonuna kadar hakimdik. 10 kişi kaldıktan sonra birkaç pozisyon verdik. Saha ön şartlarına ve rakibe göre oynayabileceğimiz oyunu oynamaya çalıştık. Biraz zor oldu. Erken gelmeyen gol, kaçan goller. Olumsuzluklara rağmen ayakta kalmak önemliydi. Oyuncularımız kalitelerini ve yeteneklerini sahaya koydu. Hepsinhi tebrik ediyorum” dedi. 
Maç saati eleştirisi
Sıcak havanın futbolcuların performansına yansıdığını ifade eden Güneş “Kramp girenler var, yorulanlar var. Sıcak, nem. Bunu söylüyorum değişik yorumlanıyor. ‘Su molası neden verdin’ diye. Bakın şimdi arkadaşlar, sıcak diye 21.45’e almak, sonra 5’e alıp oynatmak doğru değil. Ama oldu işte. Verilmiş bir karar var, Eylül’de düşer diye. Bugünde sıcak vardı yine mola verdik” ifadesini kullandı. Karabük’ün hocası Erkan Sözeri ise rakibin 1 puan alma modunda olduğunu ifade ederek “Anlık hatamızdan golü yedik. Son 10-15 dakikada 80 dakikada giremediğimiz pozisyonlara girdik. Ama bunları değerlendiremedik. Sonuçta mağlup olduk. Oyuncuların ikinci yarıda oyunlarından memnunum ve üst düzey mücadele ettiler” dedi.

Hakeme faul
Maçın uzatma anları ve Beşiktaş atağı... O sırada topa koşan Quaresma ceza sahası yayı üzerinde hakem Ali Palabıyık’ı görmedi ve arkadan vurdu. Neye uğradığını şaşıran Palabıyık yerde kaldı. Siyah-beyazlı oyuncu, Palabıyık’tan özür diledi.

Cenk’ten tavır
Millî Takım’dan gollü ve moralli dönen Cenk Tosun, Porto maçı düşünülerek rotasyona uğramıştı. Penaltının kaçtığı maçta oyuna girmesi için hazırlanan Cenk tam girecekti ki Tosic kırmızı gördü, Mitrovic oyuna dahil oldu. Şenol Güneş skorun 1-0 olmasının ardından tercihini Atiba’dan yana kullandı. Oyuna girmeyi bekleyen Cenk Tosun, Mustafa Pektemek’in tesellisine ittirerek sinirli şekilde cevap verdi. 
Real’den daha iyi
Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldızı Pepe İspanyol televizyonuna verdiği demeçte Beşiktaş taraftarını övdü, Real Madridlileri eleştirdi. La Sexta televizyonuna konuşan Portekizli “Real Madrid’de sahaya çıkarken kendi kendimizi motive ediyorduk oysa Beşiktaş taraftarı mükemmel motivasyon sağlıyor. Beşiktaş’ta bir futbolcu iyi şeyler yapmak için sahaya çok motive olarak çıkıyor” ifadelerini kullandı.  
Yeniler şaşırttı!
Kara Kartal’da Şenol Güneş, yeni transferler Negredo ve Lens’e 11’de şans verdi. Negredo istediği gol pozisyonlarına giremedi ama Talisca’ya verdiği 2 pas inanılmazdı. 71 dakikada 29 kez topla buluştu, 17 pas attı, 1 ortası vardı, 4 şutta 1 isabet sağladı. Jeremain Lens ise adeta kayıpları oynadı. 60 dakika oyunda kaldı. Hollandalı 25 kez topla buluştu, 12 pas attı, 3 orta yaptı, 1 şutu vardı o da isabetsizdi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...