Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray transfere çok para harcamadı

Düzenleyen:
Galatasaray transfere çok para harcamadı

SPOR Haberleri

2 yıllık başarısızlığın ardından kadroda revizyona giden sarı-kırmızılı yönetim kasasından 21 milyon avro çıkardı

Burhan Can Terzi

Galatasaray’ın son 2 yılı oldukça başarısız geçmişti. Sarı-kırmızılı yönetim teknik patron Igor Tudor’un da isteği doğrultusunda takıma tam 10 takviye yaptı. Belhanda, Maicon, Gomis, Mariano, Ndiaye ve Fernando’yla birlikte bambaşka bir kimliğe bürünen ve taraflı tarafsız herkesin övgü dizdiği bir takım haline gelen Galatasaray, bu iş için çok da büyük paralar harcamadı. Beklediği verimi alamadığı Bruma, Podolski, Semih gibi isimleri satan, Sneijder’in sözleşmesini de feshederek yüksek maliyetinden kurtulan sarı-kırmızılı yönetim, 10 transfer için toplam 39 milyon 550 bin avro harcadı. Sattığı futbolculardan kasasına 18 milyon 150 bin avroyu koyan Dursun Özbek yönetimi, sadece 21 milyon 400 bin avro farkla yepyeni bir takım kurmuş oldu.

Cimbom seri peşinde
Galatasaray, Süper Lig’de 7 maçtır kazanıyor. Sarı-kırmızılılar Antalya’yı da yenerse, Kasım 2011-Ocak 2012 arasındaki dokuz maçlık seriden bu yana en uzun serisini elde etmiş olacak.

90 dakika durmak yasak!
Lige fırtına gibi bir giriş yapan G.Saray’ın hedefi Antalyaspor’u da deplasmanda yenip 4’te 4 yapmak. Millî arada ve sonrasında da antrenmanlarda hiç tempo düşürmeyen teknik direktör Igor Tudor, oyuncularına ‘gevşemek yok’ talimatını verdi. 90 dakika boyunca mücadeleyi elden bırakmamaları gerektiğini anlatan Hırvat teknik adam, “Sizi sahada ilk 3 haftadaki iştahla görmek istiyorum” dedi. Öte yandan yeni transfer Sofiane Feghouli de bu akşam sahne alacak. Ancak Tudor, Cezayirli futbolcuyu ilk 11’de başlatmayacak. Tudor, Feghouli’yi ikinci yarıda sahaya sürmeyi planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...