İnternet kafeler öğrencileri artık almayacak

Düzenleyen:
İnternet kafeler öğrencileri artık almayacak

YAŞAM Haberleri

İçişleri Bakanlığı, 18 Eylül itibarıyla başlayacak öğretim yılı için yeni düzenlemelerini duyurdu. Yapılan düzenlemeye göre artık internet kafeler ders saatleri içerisinde öğrencileri kafeye almayacak.

İçişleri Bakanlığı, 18 Eylül itibarıyla başlayacak öğretim yılı için yeni düzenlemelerini duyurdu. Öğrenciler için yapılan düzenlemeler arasında internet kafeler içinde bir yeni bir düzenleme bulunuyor. Bu düzenlemeye göre yeni öğretim yılı ile birlikte internet kafeler, ders saatleri içerisinde öğrencileri kafeye alamayacak. Yani hiçbir öğrenci 18 Eylül itibariyle ders saatlerinde internet kafelere gidemeyecek. Ayrıca internet kafelerin ders saatleri dışında da yaş sınırlama kuralına uyması gerektiği de belirtiliyor.

Bunun haricinde yayımlanan diğer düzenlemeler arasında "Güvenli Eğitim Koordinasyon Görevlisi" sıfatı ile her okula bir emniyet personeli ataması da bulunuyor. Yeni öğretim yılında güvenlik tedbirlerini arttıran İçişleri Bakanlığı, okul çevresinde sigara, alkol, bali ve tiner gibi madde satışları denetleyerek satışına müsaade etmeyecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...