Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Letonya çeyrek finalde!

Düzenleyen:
Letonya çeyrek finalde!

SPOR Haberleri

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turu karşılaşmasında Letonya, Karadağ'ı 100-68 yenerek çeyrek finale yükseldi. Letonya, çeyrek finalde Slovenya ile karşı karşıya gelecek.

Karşılıklı basketlerle başlayan müsabakada Blums ve Porzingis'in basketleriyle oyuna ağırlığını koyan Letonya, 8. dakikada 18-10 öne geçti. Savunmada zorlanan rakibi karşısında organize hücumlarla sayı bulmaya devam eden Letonya, ilk periyodu 27-15 önde bitirdi. İkinci periyoda Vucevic ve Dubljevic ile bulduğu 9-0'lık seriyle başlayan Karadağ, 12. dakikada farkı 3 sayıya (27-24) indirdi. Rakibine Strelnieks, Peiners ve Timma ile karşılık veren Letonya, soyunma odasına 53-37 üstün gitti.

Etkili mücadelesini karşılaşmanın ikinci yarısına da taşıyan Letonya, Strelnieks ve Timma'nın üst üste kaydettiği basketlerle 27. dakikada farkı 27 sayıya (77-50) çıkardı. Hem hücum hem de savunmada dağınık bir görüntü ortaya koyan rakibi karşısında rahat skor üretmeye devam eden Letonya, son çeyreğe de 82-52 önde girdi. Son periyotta da üstün mücadelesini sürdüren Letonya, karşılaşmadan 100-68 galip ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı. Letonya-Slovenya çeyrek final maçı 12 Eylül Salı günü oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...