Sarıyer'de teröristlerin kazdığı tünel bulundu

Sarıyer'de teröristlerin kazdığı tünel bulundu

GÜNDEM Haberleri

DHKP/C terör örgütünün gençlik yapılanmasının kiraladığı belirlenen bir binaya operasyon düzenlendi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP/C terör örgütünün Sarıyer'de yeni bir bina kiralayarak yapılanmaya gittiğini belirledi.

KAÇIŞ TÜNELİ YAPMIŞLAR
Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın haberine göre; DHKP/C terör örgütünün sözde gençlik yapılanması olan ‘Gençlik Federasyonu' binası da olmak üzere 3 ayrı adrese helikopter destekli eş zamanlı operasyon düzenlendi. Terör örgütünün gençlik yapılanmasının faaliyetlerinin yürütülmesi için kiralanan bir binada gizli girişi olan bir tünel ortaya çıkarıldı.

TÜNELDEN KAÇMAYI PLANLAMIŞLAR
Yaklaşık 15-20 metre uzunluğunda olan tünelin çıkışının da ormanlık alana doğru olduğu, örgüt üyelerinin operasyonlar sırasında bu tünelden kaçmayı planladıkları öğrenildi. Operasyonlarda DHKP/C terör örgütü üyesi oldukları belirlenen M.Ö. ve B.Ö. gözaltına alınırken, tünel iş makineleriyle kapatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...