Stradale 50 yaşında

Düzenleyen:
Stradale  50 yaşında

T-Otomobil Haberleri

Bir asrı aşan tarihiyle, dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden biri olan Alfa Romeo’nun güncel model gamına ilham kaynağı olan ikonik 33 Stradale modeli, bu yıl 50’nci yaşını kutluyor

Bir asrı aşan tarihiyle, dünyanın en köklü otomobil üreticilerinden biri olan Alfa Romeo’nun güncel model gamına ilham kaynağı olan ikonik 33 Stradale modeli, bu yıl 50’nci yaşını kutluyor. Bu kapsamda ilk olarak 33 farklı yarış otomobili, Arese'de yer alan Museo Storico Alfa Romeo müzesinde tekrar gün ışığına çıkacak. “La bellezza necessaria / kaçınılmaz güzellik" adı altında özelleşen sergide  33'ün şasisi üzerinde geliştirilen Carabo, Iguana, 33/2 Speciale, Cuneo ve Navajo gibi konsept otomobiller de yer alacak. Bundan 50 yıl önce 1967’de, Monza Pisti’nde gerçekleşen Formula 1 Grand Prix'si akşamında ilk defa tanıtılan 33 Stradale, 1920'li yıllardan beri gelen “dört yapraklı yonca” geleneğinin en önemli temsilcilerindendi. 

 

 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...