Euro NCAP'ten 5 yıldız

Düzenleyen:
Euro  NCAP'ten  5 yıldız

T-Otomobil Haberleri

Sınıfının en gelişmiş 4x4 sistemlerine sahip kompakt SUV modeli olarak dikkat çeken Jeep Compass, ülkemiz yollarıyla buluşmak için gün sayarken, Euro NCAP tarafından 5 üzerinden 5 yıldız aldı.

Sınıfının en gelişmiş 4x4 sistemlerine sahip kompakt SUV modeli olarak dikkat çeken Jeep Compass, ülkemiz yollarıyla buluşmak için gün sayarken, Euro NCAP tarafından 5 üzerinden 5 yıldız aldı. Tasarım ve geliştirme sürecinde güvenliği merkeze alarak geliştirilen araç, yetişkin ve çocuk koruması, yaya koruma ve sürüş destek sistemleri kategorilerinden başarılı puanlar elde etti. 70'in üzerinde aktif ve pasif güvenlik sistemiyle donatılan Jeep Compass'ta, radar tabanlı Çarpışma Uyarı Sistemi, Şerit Değiştirme İkaz Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Arka Trafik Tespiti Sistemi, kendi kendine frenlemeye de imkân veren Adaptif Hız Sabitleyicisi ve gelişmiş devrilme önleyici teknolojisiyle donatılan Elektronik Stabilite Programı gibi yüksek güvenlik donanımlarına yer veriliyor. 

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...