Marcus Miller İstanbul’a geliyor

Düzenleyen:
Marcus Miller  İstanbul’a geliyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Grammy ödüllü efsanevi müzisyen Marcus Miller, 24. İstanbul Caz Festivali çerçevesinde İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak.

Grammy ödüllü efsanevi müzisyen Marcus Miller, 24. İstanbul Caz Festivali çerçevesinde İstanbul’da müzikseverlerle buluşacak. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından gerçekleştirilen festivalde, bas dehası Miller, 21 Ekim’de Zorlu PSM Ana Tiyatro’da hayranlarına konser verecek. Marcus Miller, genç müzisyenlerle sahnede yer alacak ve yeni albümünden eserlerini seslendirerek, farklı bir repertuarla izleyicinin karşısında olacak. Avrupa Turnesi’ni Türkiye’den başlatacak olan cazın duayen ismi Miller, cazdan, Latin müziğine, afro beat’ten reggae’ye uzanan geniş yelpazesiyle sahneye çıkacak. Piyanodan klarnete, saksafondan gitara kadar tüm enstrümanları ustalıkla çalabilen şarkıcı, Türkiye cazını ve Anadolu müziğini yakından tanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...