F.Bahçe eriyor, Kocaman inancını koruyor

Düzenleyen:
F.Bahçe eriyor, Kocaman inancını koruyor

SPOR Haberleri

Oynadıkları 8 resmî maçta kaleye gelen ilk 5 şutun gol olduğunu söyleyen Aykut Kocaman “Tarihte böyle bir şey yok ama bunu düzeltip şampiyon olacağız” dedi

Sezonun ilk 4 haftası geride kalırken 5 puanda kalan Fenerbahçe’ye eleştiriler artarken şanssızlıktan yakınan teknik direktör Aykut Kocaman şampiyonluk hedefinde bir sapma olmadığını ifade etti. Başakşehir mağlubiyeti sonrası basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Aykut Hoca, oynadıkları 8 resmî maçın 5’inde kaleye gelen ilk topun gol olduğuna dikkat çekerken “Bunu açıklayacak bir şey yok. Bırakın Fenerbahçe’yi, başka bir kulüp tarihinde de böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum” dedi. Kocaman “Ligde kalemize 16 şut gelmiş 8’i gol olmuş. Yüzde 50 gibi bir orandan söz ediyoruz” ifadesini kullandı.
> Çift forvet oynayacağız
Her zaman gerçekleri söylemeye çalışan bir insan olduğunu vurgulayan Aykut Kocaman “Bu beklenmedik bir kriz anı ama daha fazla çalışacağız ve düzeltme yapmaya devam ederek tersine çevireceğiz” diyerek şampiyonluk hedefinden sapmadıklarını belirtti. Kocaman “Bu takımın ofansif kapasitesi, gol atma kapasitesi çok daha fazla olacak. Oyuncuların birlikte oynama süresi arttıkça iyi şeyler olacağını görüyorum” diye konuştu. Takımın kazanma isteğinin yüksek kazanma olduğunu söyleyen tecrübeli hoca,  “Bu oyunu devam ettireceğiz” derken “En büyük amacım Soldado ve Janssen’i daha fazla bir arada oynatabilmek” ifadesiyle takım kurgusunu değiştireceğinin de müjdesini verdi.    

> M. Emin Uluç

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...