Millî ara, verdi yara

Düzenleyen:
Millî ara, verdi yara

SPOR Haberleri

Cimbom ilk 3 maçındaki saldırgan görüntüsünden çok uzaktı. Gomis’in öne geçirdiği sarı-kırmızılılar Eto’o’nun golüne engel olamayınca ligde puan kaybetmeyen takım kalmadı

BURHAN CAN TERZİ

Süper Lig’e muhteşem bir başlangıç yapan Galatasaray, Rıza Çalımbay yönetiminde çekinilen bir takım haline gelen Antalya’ya konuk oldu. Millî aradan sonra ilk sınavına çıkan Cimbom, ilk 3 haftaya oranla karşılaşmaya tutuk başladı. Hücuma çıkmakta zorlanan sarı-kırmızılılarda takımın “beyni” konumundaki Fernando ile “dinamo” Ndiaye de ilk bölümde etkisizdi. Buna karşılık Antalya, oyunu rakip alana taşıyan, tehlike oluşturan taraftı. 5’te Eto’o ceza sahasında topla buluşur buluşmaz şutunu çekti ama Muslera geçit vermedi. 29’da Antalyalı Maicon, G.Saray kalesine büyük bir tehditte bulundu. Celustka’nın ortasına Brezilyalı gelişine çok şık vurdu. G.Saray’ın yıldız kalecisi bu pozisyonda kalesinde devleşti. İlk 30 dakika pozisyon bulamayan Galatasaray, ‘atamayana atarlar’ misali 34’te cezayı kesti. Merkezde topla buluşan Belhanda, sağdan akan Rodrigues’i gördü. Süratli futbolcu içeriye yerden sert kesti. O noktada bulunan Gomis de usta işi bir dokunuşla topu filelerle buluşturdu: 1-0.
>Geriye yaslanınca
Aslan devreye avantajlı girdi. Galatasaray ikinci yarıda uzun süre ilk bölümde verdiği fırsatları rakibe vermedi. Koşu koridorlarını kapatan sarı-kırmızılılar skoru korumaya yönelik bir oyun sergiledi. Selçuk’un girmesiyle daha da defansif bir anlayışa geçiş yapan G.Saray, son 15 dakika iyice geriye yaslanınca Antalya da iştahlandı. 81’de Emre Güral’ın şutunu Muslera güçlükle çeldi. Charles, sağdan köşe atışını hemen kullandı. Yıldız golcü Eto’o G.Saray savunmasının arasından kafayı vurdu ve skoru belirledi: 1-1. Sarı-kırmızılıların kalan bölümdeki çabaları galibiyet için yeterli olmadı ve Akdeniz’de 2 puan bıraktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...