Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımları

Düzenleyen:
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımları

SPOR Haberleri

Futbolda Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'ne şimdiye kadar Türkiye'den 5 takım katıldı. 1992-1993 sezonundan bu yana düzenlenen organizasyonda bu sezona kadar Galatasaray 14, Beşiktaş ve Fenerbahçe 6'şar, Bursaspor ile Trabzonspor ise 1'er kez mücadele etti.

"Devler Ligi"ne daha önce Türkiye'den Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor ve Trabzonspor mücadele etti - Galatasaray 14, Beşiktaş ve Fenerbahçe 6'şar, Bursaspor ile Trabzonspor ise 1'er kez bu organizasyonda yer aldı - Türk takımları UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları 192 maçta 48 kez galip geldi, 100 defa yenildi - "Devler Ligi"nde Galatasaray 104, Fenerbahçe 40, Beşiktaş 36, Bursaspor ve Trabzonspor ise 6'şar maç yaptı - Galatasaray ve Fenerbahçe organizasyonda çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...