Yücel Koç: Hürriyet, böyle bir yazıya nasıl cesaret eder?

Düzenleyen:
Yücel Koç: Hürriyet, böyle bir yazıya nasıl cesaret eder?

GÜNDEM Haberleri

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan, Cem Küçük'ün sunuculuğunu üstlendiği Medya Kritik programının bugünkü konuğu Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç oldu. Koç; Hürriyet gazetesi yazarı Murat Yetkin'in ''Erdoğan ABD’ye (bu şartlar altında) gidecek mi?'' başlıklı yazısı hakkında açıklamalar da bulundu.

Hürriyet gazetesi yazarı Murat Yetkin'in 9 Eylül 2017 tarihli yazısı hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç, ''Bu nasıl bir saygısızlıktır. Bu yazıyla Türkiye'yi aşağılamaya çalışıyorlar. Burası Muz Cumhuriyet'i değildir. Burada Türkiye Cumhuriyeti'nden bahsediyoruz. Bu yazı açık açık FETÖ ağzından propaganda yapmaktır. İçeriye korku salmaya çalışıyorlar. Yetkin'in yazısının ardından "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trump'la yaptığı telefon görüşmesi" yazdığı yazıyı çöp etmiştir. Burada problem şudur. Böyle bir yazıyı yazmaya nasıl cesaret edebilirler? Yetkin vatansever bir insan olsaydı... ki böyle birşey varsa bile yazamazdı'' diye konuştu.
 
Aydın Doğan'ın bu yazıları yazdırdığını ve yazdırmaya devam ettirdiği sürece bunun bedelini ödeyeceğini belirten Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, ''Murat Yetkin'in hemen savcılığa çağrılması gerekirdi. ABD'de daha önce tutuklama ihtimali olan liderlerle siz nasıl Erdoğan'ı bir tutarsınız? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine Başbakan Yıldırım'ın ABD'ye gitmesinde ne var?'' şeklinde konuştu.
 

 

Hürriyet gazetesi Yetkin'in 9 Eylül 2017 tarihli yazısı:
Yücel Koç: Hürriyet, böyle bir yazıya nasıl cesaret eder?
Yücel Koç: Hürriyet, böyle bir yazıya nasıl cesaret eder?
 
Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...