Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lastik içinde insan kaçakçılığı!

Düzenleyen:
Lastik içinde insan kaçakçılığı!

YAŞAM Haberleri

Sınır polisi İngiltere'den Fransa'ya girmek üzere olan bir kamyonette yaptığı aramada araç lastikleri içine saklanmış halde 4 kadın, 5 erkek ve 3 adet 16 yaşın altında genç buldu. Olayla ilgili lastiklerin içinde ülkeler arasında insan kaçakçılığı yapan dört çocuk annesi Katy Bethel 2 yıl dokuz ay hapis cezasına çarptırıldı.

Katy Bethel ve erkek arkadaşı Aaron Harris ile birlikte Fransa'nın Calais kenti yakınlarında polis tarafında durduruldu. Yapılan aramada Fransa polisi kamyonetin arkasında lastiklerin içine saklanan 12 kişi buldu. 4 kadın, 5 erkek ve 3 adet 16 yaşın altında genç Vietnamlı Fransa'ya gizlice sokulmak üzere gizlenmişti. Olay yaşandığı sırada hamile olan Katy Bethel'in cezası belli oldu. Genç kadın 2 yıl dokuz ay hapiste kalacak. Kadının eski erkek arkadaşı daha önce 5 yıl hapis cezası almıştı. Çift polise dördüncü çocuklarının dünyaya geleceğini öğrendikten sonra kutlama yapmak için Calais'e bir günlük bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söylemişti. Polis lastiklerin içindeki insanları görünce Harris'e 'Bu da nedir böyle' diye sorduğunda, 'Onun içine nasıl girmiş öyle' diye cevaplamıştı. 
(Milliyet)
Lastik içinde insan kaçakçılığı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...