Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öldürüp gömdüler, tespihdeki parmak izinden yakalandılar

Düzenleyen:
Öldürüp gömdüler, tespihdeki parmak izinden yakalandılar

YAŞAM Haberleri

Bursa'da, 35 gün boyunca arandıktan sonra toprağa yarı gömülmüş halde bulunan Ömer Erkmen'in katilini tespih taneleri ele verdi.

Bursa'da, Merkez Yıldırım İlçesi Arabayatağı Mahallesi'nde oturan ve madde bağımlısı olduğu bilinen Ömer Erkmen, geçen 5 Mart günü ortadan kayboldu. Oğlunun yaşamından endişe endişe eden Emine Erkmen, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu.

YARI GÖMÜLÜ OLARAK BULUNDU
Erkmen'in cesedi, kaybolmasından 35 gün sonra Cumalıkızık Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bulunan tarlasına giden bir kişi tarafından toprağa yarı gömülü halde bulundu. Yapılan incelemede, Erkmen'in, başından 2 kurşun ile vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Öldürüp gömdüler, tespihdeki parmak izinden yakalandılar

TESBİH TANELERİ SUÇLUYU ELE VERDİ
Olay yerinde inceleme yapan jandarma, bulduğu tespih taneleri üzerindeki parmak izlerini inceleyerek Ömer Erkmen'in 6 arkadaşını gözaltına aldı. Sorgularının ardından adliyeye çıkarılan şüphelilerden Selahattin Ekin,  Şahin Ekin, Mesut Ahmet Kılıç tutuklandı, 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YARGI SÜRECİ BAŞLADI
Haklarında, Bursa 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde, 'adam öldürmek' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan 3'ü tutuklu 6 sanığın yargılanmasına başlandı.

Öldürüp gömdüler, tespihdeki parmak izinden yakalandılar

"KORKTUM, KİMSEYE ANLATAMADIM"
Duruşmaya, 6 sanık ve avukatlarının yanı sıra daha önce işlediği bir suçtan dolayı tutuklu bulunan öldürülen Ömer Erkmen'in babası Hakan Erkmen de getirildi. Duruşmada ifade veren Mesut Ahmet Kılıç, Ömer Ermen'in, Selahattin ve Şahin Ekin'in yeğeni Ceylan ile arkadaş olduklarını ifade ederken, şunları anlattı: "Olay günü gezmek için Cumalıkızık'taki ormanlık alana gittik. Sohbet ederken bir anda ayağa kalkan Şahin, taş üzerinde oturan Ömer'e, 'Yeğenim, Ceylan ile ilişkiye girdin mi? Ceylan'ın senden çocuk aldırdığı söyleniyor. Doğru mu?' diye sordu. Aralarında tartışma çıktı. Şahin, belindeki tabancayı çıkartıp bana uzattıktan sonra 'Bunu sen öldüreceksin' dedi. Kabul etmedim. Bu kez, tabancamı zorla alıp Ömer'e 2 el ateş ederek öldürdü. Sonra, bu olayı bir başka kişiye anlatmam halinde beni ve yakınlarımı öldüreceğini söyledi. Korktum. Kimseye anlatamadım. Ayrıca tespihimi olay yerinde nasıl düşürdüğümü hatırlamıyorum."

Öldürüp gömdüler, tespihdeki parmak izinden yakalandılar

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ
Duruşmada söz alan Şahin Ekin ile Selahattin Ekin suçlamayı kabul etmedi. Emine Ermen, oğlunu öldüren kişilerden şikayetci oldu.

Mahkeme heyeti dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ertelerken, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...