Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gözde'den duygulandıran paylaşım!

Düzenleyen:
Gözde'den duygulandıran paylaşım!

YAŞAM Haberleri

Yumuşak doku kanseri ile mücadele eden Emel Gözde Becerikli'nin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrı herkesi duygulandırdı.

Becerikli'nin yazdıkları kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı. 'Gözde'yi yaşatalım' başlıklı paylaşıma Demet Akalın ve Didem Soydan gibi isimlerden de destek geldi. Tasarımcı Gözde Becerikli'nin daha önce kanseri defalarca yendiği ancak tekrardan nüksettiği öğrenildi. 

İŞTE GÖZDE'NİN O PAYLAŞIMI:

Birileri yardımcı, aracı olsun bana! 1 senedir içimde saklıyorum çoğu arkadaşımla iletişimimi bile kopardım. Yılbaşında olduğum 12.ameliyatımda tümörler alınamadı hepsi içimde büyüyor ve korkunç acılar çektiriyor bana. 46 kiloya düştüm, beslenemiyorum. Gün aşırı acildeyiz çaresi yok. Birilerine ulaşalım lütfen yardım edin! Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa ölücem. Paylaşalım beni iyileştirin!!!!

Gözde'den duygulandıran paylaşım!Gözde'den duygulandıran paylaşım!Gözde'den duygulandıran paylaşım!

Gözde'den duygulandıran paylaşım!Gözde'den duygulandıran paylaşım!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...