Zor görev

Düzenleyen:
Zor görev

SPOR Haberleri

Duygusal bir durum! Q7 “İlk görüşte âşık oldum, ölene kadar Portolu kalacağım” dediği Portekiz’deki evi olarak gördüğü kulübe karşı goller, asistler arayacak. Pepe ise eski kulübüne karşı Kartal’ı savunacak

Profesyonel hayatta çok rastlanan bir durum yarın da Şampiyonlar Ligi’nde hayata geçecek. Futbolcuların eski takımlarına karşı forma giymeleri hayatın olağan akışında çok mümkün. Ancak biraz geçmişe gidip açıklamalara bakıldığında işin içinde duygusallık varsa futbolcu adına iş “zor göreve” dönüşebiliyor. Tıpkı Ricardo Quaresma’nın olayında olduğu gibi. Portekizli futbolcunun 2016’daki bir demecine bakıldığında işin rengi daha da belirginleşiyor. Bir Beşiktaş-Benfica eşleşmesi öncesi duygularını dile getiren Q7 aşkını ifade ediyor...

>İkisi beraber oynadı
Siyah-beyazlı oyuncu Avrupa devlerine gitmeden önce 4 sezon formasını giydiği, Beşiktaş’tan tatsız ayrılığı sonrası 2 yıl ter döktüğü Porto için “Benim için sadece Porto var. Sportif anlamda Porto’ya çok saygı gösteriyorum. Her zaman benimle olacak. Futbolcu olarak büyüdüğüm ve benim için her şeyi yapan bir kulüp. Porto ile ilk görüşte aşk oldu, diyebilirim. Hemen Portolu oldum ve ölene kadar da öyle kalacağım. Porto’ya olduğu kadar büyük sevgiyi başka bir kulübe duyacağımı zannetmiyorum” demişti. Ve hayat onu şimdi bu özel kulübüne karşı goller ve asistler aramaya götürdü. Sadece Q7 mi? O kadar duygu yoğunluğu olmasa da Pepe de bir dönem hem de Ricardo ile beraber Porto forması giydi. Şimdi o da Kartal formasıyla Porto forvetlerine karşı savunma yapacak.

“Hakeme bilerek çarpmadım!”
Ricardo Quaresma, Karabük maçında hakem Ali Palabıyık’la çarpışmasını değerlendirdi. Hakeme bilerek çarptığı iddialarına sosyal medya hesabından cevap veren Portekizli oyuncu “Hakeme bilerek çarpmadım, hakem de bunun farkında ve olayı o anda çözdük. Bazen sahada hırsıma yenik düştüğüm iyi bilinir ama rakibe ve maçın hakemlerine her zaman saygım vardır” ifadelerine yer verdi. 

YÖNETİM RAHATLADI
96,4 milyonluk kredi

Beşiktaş aradığı krediyi buldu. Denizbank ve Ziraat Bankası ile 964 milyon dolarlık kredi kullanımı konusunda anlaşma sağlandığı KAP’a bildirildi. Söz konusu kredi üzerinde çalışmaların devam ettiği ve nihai kredi sözleşmesinin imzalandığında kamuoyuna tekrar bilgilendirmenin yapılacağı ifade edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...