Eski öğretmenlere operasyon!

Düzenleyen:
Eski öğretmenlere operasyon!

GÜNDEM Haberleri

Malatya ve Kahramanmaraş merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonlarda 26 öğretmen gözaltına alındı.

Malatya  Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'nin "milli eğitim yapılanmasına"  yönelik soruşturma kapsamında Malatya merkezli Ankara, Adana ve Balıkesir'de daha  önce meslekten ihraç edilen 16 öğretmen hakkında yakalama kararı çıkarıldı.   İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince şüphelilerin  adreslerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler emniyete götürüldü. Adresinde bulunamayan 5 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KAHRAMANMARAŞ'TA 15 GÖZALTI 
Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada örgütün kapatılan  okullarında görev yapmış olan ve şifreli haberleşme programı ByLock'u  kullandıkları belirlenen 15 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şubesi ekiplerince kent merkezinde  şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.   Operasyonda gözaltına alınan 15 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından  emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...