Cardozo transferinde flaş gelişme

- Güncelleme:
Cardozo transferinde flaş gelişme

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe'nin transfer listesinin başında yer alan Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, yıldız futbolcuyla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'nin transfer listesinin başında yer alan Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, yıldız futbolcunun Benfica'da kalmak istediğini söyledi. Benfica'da gösterdiği performansla Fenerbahçe başta olmak üzere birçok Avrupa kulübünün ilgisini üstünde toplayan Cardozo tüm iddialara karşın Benfica'da kalmak istiyor. Portekiz basınına konuşan futbolcunun menajeri Pedro Aldave "Cardozo, Cardiff veya başka bir İngiliz takımına gitmeyi düşünür mü, bundan emin değilim. Net olan tek şey futbolcumun 17 Temmuz'da Lizbon'a gelip önümüzdeki sezon da forma giymek istediği takım olan Benfica'nın kampına katılacağı" cevabını verdi. Cardozo ile uzun süredir yakından ilgilenen Fenerbahçe ise Benfica ile olan pazarlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde konuya değinen Aziz Yıldırım, Benfica ve Cardozo'nun Fenerbahçe'nin önerdiği rakama inmesi durumunda transferin sonuçlanacağını belirtmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...