Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone 8 ve iPhone X'in fiyatı ne kadar? | iPhone 8'in Özellikleri ve Fiyatı...

Düzenleyen:
iPhone 8 ve iPhone X'in fiyatı ne kadar? | iPhone 8'in Özellikleri ve Fiyatı...

GÜNDEM Haberleri

iPhone 8'in Türkiye fiyatı ne kadar? iPhone 8'in özellikleri neler? Apple, kullanıcılarının uzun zamandır beklediği akıllı telefon iPhone 8'in merak edilen özelliklerini ve fiyatını açıkladı. 12 Eylül'de tanıtımı yapılacak iPhone 8 ve iPhone X Türkiye'ye ne zaman geliyor? Ayrıca kullanıcıların beklediği diğer bir model ise iPhone X. 10. yıla özel hazırlanan modellerin tanıtımı bu akşam yapılacak. Peki iPhone 8'in özellikleri neler? iPhone 8'in fiyatı ne kadar olacak? İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazda yer alması muhtemel özellikler...

iPhone 8 fiyatı ne kadar?  iPhone 8'in özellkleri neler?Apple kullanıcılarının uzun zamandır beklediği akıllı telefon iPhone 8'in merak edilen özellikleri ve daha fiyatı bu haberimizde. 12 Eylül'de tanıtımı yapılacak olan iPhone 8 ve iPhone X Türkiye'ye ne zaman geliyor? Ayrıca kullanıcıların beklediği diğer bir model ise iPhone X. 10. yıla özel hazırlanan modellerin tanıtımı bu akşam yapılacak. İşte iPhone 8 ve iPhone X ile ilgili merak ettiğiniz her şey...

iPhone 8 ne zaman satışa çıkıyor? İphone X tanıtılıyor

İphone 8 satışa çıkıyor! Tüketiciler, İphone 8'in çıkış tarihi merakla araştırmaya başladı. Peki Apple'ın yeni telefonu iPhone 8 kaç paraya satılacak? 12 Eylül Salı gecesi Apple tarafından ABD'de tanıtılacak. iPhone 8 ile ilgili meraklılarının soru işaretlerini giderecek tüm bilgiler ve detaylar

iPhone 8 ve iPhone X'in fiyatı ne kadar? | iPhone 8'in Özellikleri ve Fiyatı...

IPHONE 8 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR

Şirketin iPhone 8 için de bu formüle uyması bekleniyor. Alman sitesi Macerkopf'a göre Alman operatörler 15 Eylül ön sipariş tarihine ve 22 Eylül satış tarihine hazırlanıyorlar. Bu tarihlerde tabiki değişiklik olabilir. Apple, iPhone 5s'te olduğu gibi ön siparişe girmeden satışa başlayabilir.

 iPhone 8 ve iPhone X'in fiyatı ne kadar? | iPhone 8'in Özellikleri ve Fiyatı...

iPhone 8 fiyatı ne kadar?

Yeni iPhone'un fiyatının 1000 ila 1200 dolar arasında olması bekleniyor. Bir ihtimal ise bu iPhone'ların satışa çıkmasıyla mevcut iPhone 7'lerin ucuzlayabilme ihtimali...

IPHONE 8 KATLANABİLİR EKRAN İLE GELEBİLİR

Çoğu raporda, her zamanki gibi üçüncü bir iPhone 8 modelinin olabileceği öne sürülüyor. Bu daha 'prim' seçeneği kavisli bir OLED ekranla 5.8 inç daha yüksek olacak. Bununla birlikte, beklenen çerçevesiz tasarımdan ötürü 5.5 inç olan mevcut iPhone 7 Plus'dan daha büyük olamaz.Algılayıcıları gömülü olan "sarılmış" OLED ekrana sahip 5.8 inç bir iPhone olasılığı hakkında söylentiler var. Apple Insider, bunun, iPhone X olabileceğini ve hareket tanıma gibi şeyler için bir lazer algılayıcı özelliği olduğunu önermektedir.Apple, geçmişte iPhone ekranları için LG ile ortaklık kurdu ancak LG'nin 2018 yılında Apple'a sunmayı hedeflediği katlanabilir ekran üzerinde çalıştığı bildiriliyor.Yukarıdaki bilgiler üzerinde işbirliği yapan saygın analist Ming-Chi Kuo, üçüncü OLED iPhone'un normal Plus modelinden daha büyük bir şey yerine 5.1 veya 5.2 olarak bir ekran boyutuna sahip olacağını söyledi.

iPhone 8 ve iPhone X'in fiyatı ne kadar? | iPhone 8'in Özellikleri ve Fiyatı...

IPHONE 8'İN BATARYASI NASIL OLACAK?

Görünüşe göre iPhone 8, iPhone 7 ile aynı kasa boyutuna sahip olacak fakat içerisinde daha uzun kullanım ömrü sağlayacak olan bir batarya yer alacak. Hatırlarsanız iPhone 7'nin bataryası 2.700 mAh, iPhone 7 Plus'ın bataryası ise 2.900 mAh kapasiteye sahipti. Bu da bizleri en az 3.000 mAh'lık kapasiteye sahip bir iPhone 8 bekliyor demek oluyor. Genellikle batarya ömrünün uzaması, cihazların büyümesi anlamına gelir. Apple bu sorunu bir şekilde çözmüş gibi görünüyor. İddialar ise uzun süredir Teknoloji alanında ortaya attığı başarılı iddiaların sahibi olan analist Ming-Chi Kuo tarafından yayıldı. Doğal olarak söylediklerini ciddiye almak mantıklı olabilir.

Peki Apple bu işi nasıl başardı? Bu sorunun cevabının kesinlikle cihazın ekranı ve mantıksal çevrim kartıyla alakalı olması gerekiyor. Zaten iPhone 8'in 5.1 ya da 5.2 inç'lik bir ekran boyutuna sahip olacağı tahmin ediliyor. Bu boyut 4.7 inç'lik ekrana sahip olan iPhone 7'den büyük ama cihazın kasasını aynı boyutta tutarak ekranı büyütmek de mümkün. Zira iPhone 7'nin ekran çerçevesi oldukça geniş. Son olarak da Kuo'ya göre Apple, iPhone 8 ile birlikte yeni bir mantıksal çevrim kartına geçiş yapacak. Bununla birlikte de içerisinde bulunan elementlerin boyutlarını biraz daha ufaltarak, daha yüksek kapasiteli bir bataryaya yer açmış olacak.Bu iddiaların ne kadarının doğru olacağını zamanla göreceğiz ama tekrar hatırlatalım, Ming-Chi Kuo oldukça isabetli tahminleriyle bugüne dek güvenilir bir kaynak olduğunu defalarca kanıtlamış bir isim.

iPhone 8 ve iPhone X'in fiyatı ne kadar? | iPhone 8'in Özellikleri ve Fiyatı...

iPhone 8 Ekran özellikleri

Günümüzün akıllı telefonlar üzerindeki en popüler özelliklerinden olan çerçevesiz ekran trendine iPhone X ile katılacak olan Apple, oldukça yüksek bir ekran kasa oranı sunacak. Modelin ön yüzünün neredeyse tamamının ekran olması beklenirken sadece orta tarafta kamera, ahize ve sensörler için bir yer bırakılmış durumda. 5,1 inç boyutunda olması beklenilen 1125 x 2436 piksel çözünürlüğündeki ekrana yazılım tarafında ise iPad Pro modellerinde gördüğümüz beyaz dengeleme için sunulan True Tone Display özelliği ekleniyor. Elbette 3D Touch özelliği de yer almaya devam edecek

iPhone 8 Kamera özellikleri

İlk defa iPhone 7 Plus modelinde çift kamera kurulumuna yer veren Apple, iPhone X modelinde de çift kamera tercih edecek. iPhone 7 Plus modelinde yatay olarak konumlandırılan bu çift kamera yeni model de ise dikey olarak konumlandırılacak gibi gözüküyor. Üst düzey özelliklerle gelmesi beklenen kamera için konuşulanlar doğru çıkarsa iPhone X çok başarılı bir kamera ile bizleri selamlayacak.

 

Iphone8 SİZİ GÖZÜNÜZDEN TANIYACAK!

Apple'ın iPhone 8'de ilk kez parmak izi sensörünü kaldırıp, ekran alanını genişleterek kullanıcıların telefonu açmaları için göz bebeğini kullanmasını istiyor.
iphone8-ic-4 Yani ekran kilidini açarken artık parmak izinizi vermek veya şifre girmek yerine telefonun ön yüzüne bakmanız yeterli olacak! iPhone'lar artık kablosuz şarj olacak! Dünyanın önde gelen Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kou'nun iddialarına göre iPhone 8 kablosuz şarj özelliği ile gelecek. Kou'nun iddialarını diğerlerinden farklı kılan yönü ise, Apple'ın artık iPhone kutusuna lightling kablo yerleştirmeyeceğini söylemesi.

PİL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR MU?

iPhone 8'in iç yapısı tamamen baştan tasarlanıyor. OLED ekranla gelmesi beklenen modelde devre kısmı küçültülüyor ve pile daha fazla yer ayrılıyor. Bu sayede Plus modelin pil gücü daha küçük boyuttaki gövdede sunulabiliyor. 4,7 inçe yakın bir boyutta olacağı söylenen iPhone 8'in 2.700 mAh pille geleceği tahmin ediliyor. iPhone 7'nin 1.960 mAh ve iPhone 7 Plus'ın 2.900 mAh pile sahip olduğu göz önüne alındığında bu gelişmenin önemli olduğunu söylemek gerekiyor. Yeni iddialara göre Apple, 4,7 inç'lik iPhone 7 ve 5,5 inç'lik iPhone 7 Plus modellerinin arasına bir model daha ekleyebilir! Acaba iPhone 7S mi geliyor?

iPhone 8 ve iPhone X'in fiyatı ne kadar? | iPhone 8'in Özellikleri ve Fiyatı...

KABLOSUZ ŞARJ

Kodlarda ortaya çıkan bilgilere göre iOS 11'de kablosuz şarj olma özelliği yer alıyor. Apple, bu yıl çıkacak iPhone'lara kablosuz şarjı çok yüksek bir ihtimal getirecektir fakat bu sadece iPhone X'le mi sınırlı olacak, yoksa diğer cihazlarda da olacak mı, bunu yarın öğreneceğiz.

‘’APPLE PARK’TA’’ HAYATA GEÇECEK!

iPhone 8 lansmanıyla birlikte uzun süredir üzerinde çalışılan ve merakla beklenen Apple Park’da hayata geçmiş olacak. Tutkunları tarafından merakla beklenen, iPhone 8'in tanıtımının gerçekleşeceği Apple Park, bir drone videosuyla gözler önüne serildi.

 

İPHONE ÇIKIŞ TARİHLERİ

iPhone 5 (2012) - 12 Eylül'de tanıtıldı, 14 Eylül'de ön siparişi başladı, 21 Eylül'de resmi olarak satışa çıktı.

iPhone 5s (2013) - 10 Eylül'de tanıtıldı, ön siparişe açılmadı, 10 Eylül'de resmi olarak satışa çıktı.

iPhone 6/6 Plus (2014) - 9 Eylül'de tanıtıldı, 12 Eylül'de ön siparişi başladı, 19 Eylül'de resmi olarak satışa çıktı.

iPhone 6s/6s Plus (2015) - 9 Eylül'de tanıtıldı, 12 Eylül'de ön siparişi başladı, 25 Eylül'de resmi olarak satışa çıktı.

iPhone 7/7 Plus (2016) - 7 Eylül'de tanıtıldı, 9 Eylül'de ön siparişi başladı, 16 Eylül'de resmi olarak satışa çıktı.

IPHONE 8 TANITIMINI NASIL İZLEYEBİLİRİM?

Apple tanıtımını izlemek için öncelikle bir Apple cihazına sahip olmanız gerekiyor. iPhone, iPad, iMac veya Apple TV'niz var ise herhangi bir yazılım kurmanıza gerek kalmadan izleyebilirsiniz. Eğer Apple ürünü yoksa bilgisayarınıza Safari veya Microsoft Edge kurmanız gerekir. Microsoft Edge, İnternet Explorer yerine çıkarıldı ve Windows 10 ile birlikte hazır olarak geliyor. Tanıtımın yapılacağı saatlerde www.apple.com/tr/ adresine girmeniz Apple tanıtımını izlemeniz için yeterli olacaktır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...