Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'den vatandaşlarına 'Mısır'ı terk edin' çağrısı

/ Kaynak: AA
ABD'den vatandaşlarına 'Mısır'ı terk edin' çağrısı

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD Dışişleri Bakanlığı vatandaşlarına Mısır'a seyahatlerini ertelemeleri ve Mısır'daki Amerikan vatandaşlarını da ülkeyi terk etmeleri konusunda uyardı.

ABD Dışişleri Bakanlığı, ABD vatandaşlarının Mısır'a seyahatlerini ertelemeleri, Mısır'daki Amerikan vatandaşlarını da ülkeyi terk etmeleri çağrısı yaptı. Açıklamada, Bakanlığın Mısır'daki "zorunlu olmayan" ABD hükümet personeli ve aile üyelerinin ayrılması yönünde talimat verildiği belirtildi. Mısır'daki "siyasi kargaşanın yakın gelecekte daha da kötüleşmesinin muhtemel olması nedeniyle", ABD vatandaşlarının Mısır'a seyahatlerinin ertelenmesinin nbsp;istendiği açıklamada, Mısır'daki Amerikalıların da ülkeyi terk etmeleri uyarısı yapıldı. Açıklamada, "Mısır'dan ayrılmayı istiyorsanız, bir an önce planlarınızı yapın ve mümkün olan en yakın tarihte ayrılın" ifadesi kullanılarak, barışçıl gösterilerin dahi kolayca şiddete dönüşebildiğine işaret edildi ve Amerikan vatandaşları gösterilerden uzak durmaları yönünde uyarıldı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...