Uzay aracı gibi otomobiller!

Düzenleyen:
Uzay aracı gibi otomobiller!

T-Otomobil Haberleri

67’ncisi düzenlenen 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı (IAA) kapılarını açıyor. Fuar, 14-24 Eylül tarihlerinde ziyaretçilerini bekliyor.

Ali ÇELİK / Frankfurt - Dünyanın en büyük fuarlarından biri olan IAA’da, dünya devi otomotiv markaları en yeni modellerini ve en yeni teknolojilerini otomobil tutkunlarıyla buluşturacak, birçok modelin dünya prömiyeri burada yapılacak. Jeep, Fiat, Nissan, DS, Peugeot, Volvo, Mitsubishi ve Alfa Romeo bu yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’na katılmayacağını açıkladı. Lüks markaların son model araçlarının tıpkı uzay araçlarını andırması dikkatlerden kaçmadı.
Mercedes-Benz, fuarda, S-Serisi Cabriolet ve Coupe modellerinin dünya lansmanını yapacak. Ayrıca sıra dışı tasarıma sahip Mercedes-AMG modeliyle dikkatleri üzerine toplayacak. Marka, 2020’ye kadar elektriğe 10 milyar avro yatıracak. Toyota, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda iki özel temayla yeniliklerini sergiledi. Türkiye’de üretilen ve dünyada büyük satış başarısına ulaşan C-HR modelinin yeni konsepti C-HR Hy-Power, ilk defa beğenilere sunuluyor. Toyota aynı zamanda yeni Land Cruiser’ın örtüsünü de ilk defa Frankfurt’ta kaldırdı.
Uzay aracı gibi otomobiller!
Renault’nun sürprizleri
Renault, 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda konsept otomobil SYMBIOZ’un dünya prömiyerini yaptı. SYMBIOZ, Renault’nun 2030 yılına ilişkin vizyonunu ve otomobilin günlük hayatımızdaki rolünü yansıtıyor. Elektrikli, otonom, internet bağlantılı otomobil, mobilitenin geleceğine yönelik ipuçları veriyor. Bu konsept; dünyayla etkileşime giren özellikleri, teknolojisi ve tasarımıyla, tamamen yeni bir seyahat deneyimi sunuyor. Yol testleri bu yılın sonunda yapılmış olacak. Renault, segmentinde bir ilk olan 4Control sistemine sahip Yeni MEGANE R.S.’i de görücüye çıkardı. MEGANE R.S., bir performans otomobili ve en üst sürüş keyfi için benzersiz bir deneyim sunuyor. Keskin dönüşler yapabilerek son derece atak olabilmenin yanı sıra, Yeni MEGANE R.S. yüksek hızlarda etkileyici viraj stabilitesi sağlıyor. Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Renault, SYMBIOZ ile geleceğin teknolojisi olan otonom sürüş alanında da iddialı olacağının ipuçlarını veriyor. Bu heyecan verici inovatif gelişme, Renault’nun vizyoner bakış açısını gözler önüne seriyor” dedi.
Uzay aracı gibi otomobiller!
Duster dikkat çekti
Dacia, 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda Yeni Duster’ın dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Geniş iç hacme sahip araç, arazideki sürüş kabiliyetini arttırırken, uygun fiyat seviyesini de koruyacak. SUV pazarının lideri yeni Duster; özellikle ön tasarımı, ekipman seviyesi ve tamamen güncellenen kabin bölümü ile dikkat çekti.
Uzay aracı gibi otomobiller!

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...