Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otele cami yaptı, turistin adresi oldu

Düzenleyen:
Otele cami yaptı, turistin adresi oldu

Ekonomi Haberleri

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape’de, Dubai’de tamamlanan ve yatırımcısı Al Fattan Properties olan Crystal Towers projesini tanıttı. Jumeirah Beach bölgesindeki karma kullanımlı proje, 35 katlı konut ve 30 katlı otel olmak üzere iki kuleden oluşuyor.

Temmuz 2017’de tamamlanan projenin otel kısmında, Rixos Premium Dubai hizmet veriyor. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın ortağı Murat Tabanlıoğlu, projede kullanılan malzemelerin Türkiye’den getirildiğini söyledi. Okyanus manzarasına hâkim kristal kulelerin sosyal yaşam alanlarıyla diğer projelerden ayrıldığını anlatan Tabanlıoğlu, “Projede 1500 kişilik cami de var. Yaklaşık 15 milyon liraya mal oldu. Marina bölgesinin tek camisi. Otel girişinden farklı olarak, girişinde bir minare bunuluyor. Bu unsur, doluluğa da katkı yaptı. Otel özellikle perşembe ve cuma günü S. Arabistanlı turistlerle dolup taşıyor. Turistler cuma namazını camide kılarken, aynı zamanda denize girme imkanı buluyor” dedi.

RIXOS ABU DABİ’YE GİRİYOR
Bu arada Birleşik Arap Emirliklerinde toplam 3 farklı projesi bulunan Rixos’un yatırımlarından ikisi, Dubai’de yer alıyor. Buradaki oda sayısı 1.500’ü buluyor. Rixos yetkililerinin verdiği bilgilere göre, bundan sonraki hedef Abu Dabi... Firma, 2018 yılında buradaki ilk otelini hayata geçirmeyi planlıyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...