Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kuyt, RVP'yi Feyenoord'a davet etti

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kuyt, RVP'yi Feyenoord'a davet etti

SPOR Haberleri

Kariyerine noktayı futbola başladığı kulüpte koyan Dirk Kuyt, vatandaşı Robin van Persie’ye de aynı tavsiyede bulunarak artık İstanbul’dan ayrılması gerektiğini söyledi

M.EMİN ULUÇ - Sergilediği performans ve kişiliğiyle sarı-lacivertli camianın unutmadığı lejyonerler arasına giren Dirk Kuyt, kariyerini noktaladıktan sonra da Fenerbahçe’ye faydalı olmak için çabalıyor. Kramponlarını rafa kaldıran Mr. Duracell, sarı-lacivertlilerin başına bela olan vatandaşı Robin van Persie’yi eve dönmesi için ikna etmeye çalışıyor. Transfer döneminde Feyenoord’a dönmesi gündeme gelen ancak 4,9 milyon avroluk garanti paradan vazgeçmediği için İstanbul’da kalan RvP’ye seslenen Kuyt, “Feyenoord’a geldiğimde, Fenerbahçe’de kazandığımın 10’da 1’ini alacağımı biliyordum. Yine de Feyenoord’u seçtim, çünkü bir hedefim vardı. Bir hedefiniz yoksa zaten devam etmeyin, bu hata olur. Hollanda’da da beklentiler oldukça yüksek. Herkes performansınıza, attığınız gollere ve ne kadar koştuğunuza çok dikkat ediyor” ifadelerini kullandı.

O da dönmeye ikna oldu
Robin van Persie’ye Feyenoord’a dönme çağrısı yapan Dirk Kuyt, “Van Persie ve Huntelaar gibi tecrübeli oyuncular çok değerli. Onlarla antrenman yapmak bile değerlidir. Robin van Persie, Feyenoord’a geldiğinde herkes ondan en az 25 gol bekleyecek. Boynunda bir sürü beklenti asılı olacak ve bunu çözebilmek için başarılı olması gerekecek” açıklamasında bulundu. Ailesinin ve yakın dostlarının da Hollanda’ya dönmesi için baskı yaptığı RvP’nin devre arasında Fenerbahçe’yle yollarını ayırması bekleniyor. “Van Persie konusunda beyin yormaya yok” diyen Aykut Kocaman’ın forma vermeyi düşünmediği Hollandalının yaşadığı sakatlık ve yeni transferler sonrası ayrılma kararını netleştirdiği ifade ediliyor. Van Persie’nin ocak ayında takımdan ayrılması halinde Fenerbahçe, 3 milyon avroluk kâr etmiş olacak.

Zirveden kulübeye
Fenerbahçe’ye geldiğinde 1 numaralı golcü pozisyonunda olan Robin van Persie, sakatlıklarında ve inişli çıkışlı performansına rağmen geçen sezon da konumunu korumayı başarmıştı. Ancak Soldado ve Janssen transferleriyle gözden düşen Hollandalı için artık değil ilk 11’e maç kadrosuna girmek bile bir hayal.

Hasan Ali’ye hoca dopingi
Tribünlerden aldığı tepki nedeniyle özgüven kaybı yaşayan Hasan Ali’ye Aykut Kocaman sahip çıktı. Kadıköy’deki protestolar yüzünden sahaya çıkmak istemeyen millî oyuncuyla yakından ilgilenen Kocaman’ın Alanya maçı için Hasan Ali’yi özel olarak hazırladığı öğrenildi.

Tek derdi para
Milli takımda yaşadığı sakatlık nedeniyle kasım ayından önce sahalara dönmesi mümkün görünmeyen Van Persie, eve dönmeye razı olsa da paranın peşini bırakmıyor. Hollandalı yıldız, Fenerbahçe’den bütün alacaklarını tahsil etmenin yollarını arıyor. Ocak ayındaki muhtemel ayrılığın da sancılı geçmesi bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...