Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosyal medya şimdi kaptana taktı! Sıra Selçuk'ta

Düzenleyen:
Sosyal medya şimdi kaptana taktı! Sıra Selçuk'ta

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetiminin politikalarını doğrudan etkileyen sosyal medyada “Selçuk linci” sürüyor. Özbek ve kurmayları panikte. Tudor ise kaptanına “Sonuna kadar arkandayım” diyerek güven verdi

BURHAN CAN TERZİ - Kayseri, Osmanlıspor, Sivasspor galibiyetleri Florya’daki tüm karabulutları gidermiş, sorunlar unutulmuş, Galatasaray’a huzur gelmişti... Ta ki Antalya deplasmanında kaybedilen 2 puana kadar... Sarı-kırmızılılarda bu sezon ilk tökezlemenin ardından “Selçuk İnan” krizi patlak verdi. Tecrübeli futbolcu puan kaybının sorumlusu ilan edilirken, maç içinde Muslera ile yaşadığı “pazubendi meselesi” ve üst üste iki frikiği değerlendirememesi sebebiyle Selçuk, topun ağzına konuldu. Pazar gecesinden itibaren sosyal medyada Galatasaray kaptanına karşı büyük bir linç başlatılmıştı. Ve sarı-kırmızılı taraftarların tepkisi dinmiş değil. Selçuk’u artık takımda görmek istemeyen taraftarlar mesaj göndermeye devam ediyor... Bu durum Galatasaray yönetimini de etkiledi.

Tudor daha net
Bugüne kadar yönetimin politikalarında çok etkili olan sosyal medya, Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesinde, sonrasında Mustafa Denizli’nin ayrılığında, geçen sezon Igor Tudor’un takımın başına getirilmesinde önemli rol oynamıştı. Hatta dönemin yöneticisi Levent Nazifoğlu, “Tudor’u almamızda sosyal medyanın büyük etkisi var” itirafında bulunmuştu. Şimdi sarı-kırmızılı yönetim Selçuk’a gelen bu tepkiler karşısında bir yol haritası çizmeyi planlıyor. Fakat taraftarla, Selçuk arasındaki gerilim gittikçe artıyor ve bu da yönetimin işini zorlaştırıyor. Teknik direktör Igor Tudor ise yöneticilerden daha net bir tavır sergileyerek oyuncusuna sahip çıktı. Hırvat hoca, dünkü antrenman öncesinde Selçuk İnan’a “Sonuna kadar arkandayım. Sen çalışmaya devam et” dedi. 

Taçsız Kral anılıyor
13 Eylül 1991’de Boğaziçi Köprüsü’nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Türk futbolunun ve Galatasaray’ın efsanesi Metin Oktay, vefatının 26. yıl dönümünde bugün anılacak. Taçsız Kral için düzenlenecek olan anma töreni Kozlu Mezarlığı’ndaki kabri başında 10:00’da gerçekleştirilecek.

Divan’da Riva konuşulacak
Galatasaray’da eylül ayı divan toplantısı bugün gerçekleşecek, Geçen ay olağanüstü şekilde gerçekleşen toplantıda, yaşanan gerginliklerden dolayı birçok konu askıda kalmıştı. Üyeler, özellikle Riva ve Florya meselesini, Riva’daki ihale konusunu masaya yatırmaya hazırlanıyor. 

53 dakikada 75 bin avro
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan’ın performansının yanı sıra kazandığı para da büyük tartışma konusu. Bu sezon 2 milyon 900 bin avro garanti ücrete oynayan tecrübeli futbolcu 25 bin avro da maç başı alıyor. Üç maçta toplam 53 dakika oynayan Selçuk 75 bin avro maç başı ücretini garantiledi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...