Medipol Başakşehir ilk peşinde

Düzenleyen:
Medipol Başakşehir ilk peşinde

SPOR Haberleri

Turuncu-lacivertli ekip, tarihinde ilk kez mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi gruplarında oynayacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor - Medipol Başakşehir'in, Avrupa kupalarında çıktığı 10 maçta 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberliği bulunuyor - Avrupa'da oynadığı 10 maçta fileleri 12 kez havalandıran ve kalesinde 17 gol gören Medipol Başakşehir'de en golcü isim 4 golü bulunan Edin Visca

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında yarın Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek Medipol Başakşehir, Avrupa Ligi gruplarında tarihindeki ilk maçına çıkacak.
Daha önce UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme ve play-off turlarında yer alan turuncu-lacivertli ekip, ilk kez grup aşamasında mücadele edecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.
İstanbul ekibi, grupta oynayacağı bu ilk maçı kazanarak, iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

AVRUPA'DAKİ 11. MAÇ

Medipol Başakşehir, Ludogorets ile karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 11. maçına çıkacak. 

Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 10 maçta 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberliği bulunan turuncu-lacivertliler, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmak istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...