Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Fakıbaba'nın çağrısına Tatlıses'ten destek

Düzenleyen:
Bakan Fakıbaba'nın çağrısına Tatlıses'ten destek

MAGAZİN Haberleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'nın "Kebabın yanında üzüm suyu ikram edilsin" şeklindeki çağrısını dikkate alan İbrahim Tatlıses, "İlk ben içeceğim" dedi.

Son dönemlerde sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen İbrahim Tatlıses, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'nın "üzüm suyu" çağrısına "İlk ben içeceğim" sözleriyle karşılık verdi.

ÇİĞ KÖFTE VE KEBAP SEKTÖRÜNE AĞIRLIK VERİYOR

Saldırıya uğradıktan sonra müzik piyasasından uzak kalmayı tercih eden İbrahim Tatlıses, çiğ köfte ve kebap sektörüne ağırlık vermeye başladı. Birçok ilde şube açan Tatlıses, sosyal medya hesabından mekanlarının tanıtımlarını yapmayı da ihmal etmiyor.

BAKAN ÇAĞRI YAPTI, TATLISES KULAK VERDİ

Son olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'nın "Ayrandan sonra milli içeceğimiz üzüm suyu olacaktır. Kebap veya diğer yemeklerin yanında ayran ve üzüm suyu ikram edilsin" şeklindeki çağrısına kulak veren Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Şanlıurfa'mın Sevgili BAKANI Sayın Ahmet Eşref Fakı BABA madem her lokantada kebabın yanında üzüm suyu da içilmeli diyor, bende katılıyorum ve üzüm suyunu en iyi yapan firmayla anlaşıp hemen siparişimizi verecez ilk ben içecem ÜZÜM suyunu..."

İşte Tatlıses'in o paylaşımı;

Bakan Fakıbaba'nın çağrısına Tatlıses'ten destek

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...