Dursun Özbek transferlerin maliyetini açıkladı

Düzenleyen:
Dursun Özbek transferlerin maliyetini açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu sezon yaptıkları transferler için menajerlere 8.9 milyon euro ödediklerini belirtti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Eylül ayı olağan divan kurulu toplantısında konuştu.

MENAJERLERE VERİLEN PARAYI AÇIKLADI
Yapılan transferlerle ilgili konuşan Dursun Özbek; "Bu sezon transfer ettiğimiz oyuncular için 40 milyon euro bonservis ödedik. Oyuncuların menajerlerine ise 8.9 milyon euro menajerlik ücreti verdik. Satılan oyunculardan elde edilen bonservis geliri 18.5 milyon euro. Mücadele ettiğimiz dünyada bu rakamlar, çok daha yüksek bir seviyede olmaktadır" dedi.

Dursun Özbek transferlerin maliyetini açıkladı

"66,6 MİLYON EURO MAAŞ ÖDEMESİ VAR"
Ücretlerle ilgili bilgi vermeye devam eden Başkan Dursun Özbek; "Futbol dünyasında ödediğimiz rakamlar normal. Bu transferleri yaparken mali yapıyı düşünmek zorundayız. Yeni bir takım kurduk, 4 haftadaki performansı ortada. Yapılan transferlerin çok uygun olduğunu ve taraftarları son derece mutlu edeceklerini düşünüyorum. Peki biz bu transferleri yaptık ve bu futbol takımının maliyeti, maaşı ne kadar? UEFA'nın uyguladığı maç başı ücretler için 65 milyon euro limit vardı. UEFA analizimizi yaptı ve o dönem için bu rakam verilmişti. Şu an 31 futbolcumuz var ve vergisi dahil 66.6 milyon euro ödeme yapıyoruz." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...