Mursi'nin evinin çevresine güvenlik çemberi

/ Kaynak: AA
Mursi'nin evinin çevresine güvenlik çemberi

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'da ordunun yönetimi ele geçirmesinin ardından Mursi'nin evinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındığı bildirildi.

Mısır'da ordunun yönetime el koymasının ardından Mursi'nin etrafında geniş güvenlik önlemleri alındığı, evin çevresine kimsenin yaklaştırılmadığı bildirildi. Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Yürütme Konseyi Rehberi Muhammed Bedi'nin de zorunlu ikamete tabi tutulduğu belirtiliyor. AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Yürütme Konseyi Rehberi Muhammed Bedi, Mısır'ın kuzey doğusundaki Matruh kentinin Endülisiye köyünde zorunlu ikamete tabi tutuluyor. Öte yandan İhvan'a yakınlığıyla bilinen ve dini yayınlar yapan en-Nas televizyon kanalından gazeteci Halid Abdullah ile Mısır 25 televizyon kanalından Nureddin Abdülhafız'ın gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtiliyor. Hürriyet ve Adalet Partisi (HAP) Başkanı Muhammed Said el-Katatani ve Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Başkan Yardımcısı Reşad Beyumi'nin de Kahire'nin batısındaki Oktober bölgesinde ordu tarafından gözaltına alınarak bilinmeyen bir yere götürüldüğü ileri sürülmüştü.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...