Rakiplerin dizleri titriyor

Düzenleyen:
Rakiplerin dizleri titriyor

SPOR Haberleri

“Trabzonspor’un rakibi kendisidir. Tarihte olduğu gibi bugün de evimize gelen rakiplerin dizlerinin titrediğini hissedebiliyoruz”

Karadeniz’de iddialı ve bir o kadar da (pozitif anlamda) fırtınalı sözler! Sosyal medyayı çok iyi kullanan bordo-mavili kulübün yöneticilerinden Gökhan Saral, spor kamuoyunda Trabzonspor’un yeniden şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olarak gösterilmesinin önemli olduğunu işaret ederek “Yönetim olarak yaptığımız çalışmaların meyvesini toplamaya başladık. Gelinen nokta başarı dolu yılların ayak sesidir” dedi. “Bugün herkesin saygı duyduğu ve rakiplerimizin çekindiği bir kadro kalitesine sahibiz” ifadesini kullanan Saral, “2010-2011 sezonunun şampiyon kadrosundan sonraki en kaliteli kadro bugünkü kadrodur. Bu kadro 8. şampiyonluğumuzun kemik kadrosu olacaktır” ifadelerini kullandı. 
“Dünyayı besleriz”
“Trabzonspor’un rakibi kendisidir” diyen Saral “Camiamız, taraftarımız kenetlenirse, teknik kadromuz ve takımımız sabırla, Trabzonspor’un büyüklüğüne, asaletine yakışır, motive edici şekilde desteklenirse destansı başarılara imza atarız. Rakiplerin ne yaptığının çok önemi yok. Tarihte olduğu gibi bugün de Trabzon’a deplasmana gelen rakiplerin dizlerinin titrediğini hissedebiliyoruz. Trabzon deplasmanına rahatlıkla 3 puan yazan teknik adamlar bu durumdan rahatsız olsa da biz bu durumdan çok gururluyuz” diye konuştu. Saral ayrıca altyapıya önem verdiklerini de vurgulayıp “Dünyaya futbolcu arzı yapabilecek potansiyele sahibiz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...