1 kuruşu bile hesap ettim

Düzenleyen:
1 kuruşu bile hesap ettim

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eylül ayı divan toplantısında, bir sunum gerçekleştirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eylül ayı divan toplantısında, bir sunum gerçekleştirdi. Transfer döneminde yapılan harcamalar camianın bir kısmının tepkisini çekmiş, geçen ay da bu sebeple olağanüstü toplantı yapılmıştı. Ancak geçen ayki divanda kişisel tartışmalar, asıl gündemin önüne geçmişti. Dursun Özbek gecikmeli de olsa transfer döneminde oluşan bilançoyu üyelere açıkladı. 2017-18 sezonu futbolcu transfer durumu başlığıyla yapılan sunumda, toplam bonservis giderinin 40 milyon avro olduğu, menajerlere de 8,9 milyon avro ödeme yapıldığı belirtildi.
> Maaş gideri el yakıyor
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in hazırladığı rapora göre gelen futbolcuların ortalama 3-4 sezonda toplam maaş taahhüdü ise 85,5 milyon avro. Geride bıraktığımız transfer döneminde sarı-kırmızılı kulübün kasasına giden oyuncuların bonservisinden 18,5 milyon avro girdiği ifade edilirken, bu oyuncuların ayrılması sebebiyle silinen maaş taahhüdünün de ortalama 1-1,5 yılda 10 milyon avro olduğunun altı çizildi. 
> “Gelecek için harcadık”
“Galatasaray’ın 1 kuruşunu bile hesap ettim. Dolayısıyla kimse öküzün altında buzağı aramasın” ifadesini kullanan Özbek “Kurduğumuz bu takım performansıyla her sene Galatasaray Sportif AŞ’ye belli seviyede para getirecek. 4 sene boyunca bu takım iyi oynayacak, taraftarlar destek verecek. Böylece üretim yapacağız. Şampiyonlar Ligi’ne katılmakla gelecek para 35-40 milyon avro. Bu paraları, gelecek için harcadık” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...