Polis dikkati cinayeti engelledi

/ Kaynak: AA
Polis dikkati cinayeti engelledi

YAŞAM Haberleri  / AA

Kastamonu'da bir sürücünün boğazına bıçak dayandığını fark eden polisler saldırganı etkisiz hale getirerek cinayeti önledi.

Kastamonu'da önceki gece, Saraçlar Şehit Recep Şahin Polis Merkezi Amirliğinde nöbet tutan polisler, önlerinden geçen otomobilin sürücüsünün boğazına, araçtaki başka bir kişinin bıçak dayadığını farketti. Otomobili 150 metre uzaklıkta park halinde bulan polisler, çevredeki arama sırasında bıçaklı saldırgan A.U.A.'yı etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Boğazından bıçakla yaralanmış halde bulunan sürücü N.U. (34) ile arbede sırasında yaralanan şüpheli A.U.A., hastanede yapılan tedavilerinin ardından polis merkezine götürüldü. İkilinin otomobilde içki içtikten sonra tartıştıkları ve A.U.A.'nın, N.U'yu bıçakla boğazını keserek öldürmek istediği bildirildi.
nbsp;

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...