Cenazede katliam yaptı, 4 ölü

Cenazede katliam yaptı, 4 ölü

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te Emrah Y. ölen ablasının cenazesine gelen kadınların bulunduğu otobüse bıçakla saldırdı. Kendi annesi ve anneannesi de olmak üzere 4 kişi öldü.

Gaziantep'te, Emrah Y. (19), trafik kazasında ölen ablasının cenaze törenine gelen kadınların bulunduğu otobüste bulunanlara bıçakla saldırdı. Saldırıda şüphelinin annesi ve anneannesinin de aralarında bulunduğu 4 kadın öldü. Olay, öğle saatlerinde Yeşilkent Mezarlığı'nda meydana geldi. Konya'nın Seydişehir İlçesi'nde, trafik kazasındahayatını kaybeden Ayşe Y.'nin (25) defnedilmesi için cenaze töreni düzenlendi. nbsp;Genç kadının kardeşi Emrah Y. elinde bıçakla tören için mezarlığa gelen ve içi kadınlarla dolu olan otobüsün içine girdi. İddiaya göre, dini nikahlı Konya'ya giden ablasının evliliğine karşı çıkan Emrah Y., "Ben size ablamı evlendirmeyin dedim. Beni dinlemediniz o öldü, sizler de ölün" diyerek elindeki bıçakla rastgele otobüste bulunan akrabası olan kadınlara saldırmaya başladı. Can pazarı yaşanan otobüsten kendisini dışarı atmayı başaran kadınların çığlıklarına koşanlar, elindeki bıçağı atarak kaçmaya çalışan saldırgan Emrah Y.'yi etkisiz hale getirip, sağlık ekipleri ile güvenlik güçlerinden yardım istedi. İhbarın ardından mezarlığa çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri Emrah Y.'nin saldırısında yaralanan annesi Şemsey Y. (67), anneannesi Ayşe D. (90) ile akrabaları Fatma A. (44), Neslihan T. (29), Sabiha Y. (53), Nermin B. (41), Zeynep K. (60), Zeynep A. (22) ve Hatice Ç.'yi (54) ambulanslarla kentteki hastanelere götürdü. Tedavisine başlanan yaralılardan şüphelinin annesi Şemsey Y., Ayşe D., Fatma A. ve Neslihan T., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın duyulmasının ardından hastaneye akın eden yaralıların yakınları, 4 kadının öldüğünü duyunca sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Yaşananlar üzerine hastanelerde polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Babası 3 yıl önce vefat eden ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Emrah Y'yi gözaltına alan jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği otobüs ve mezarlıkta uzun süre inceleme yaptı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran jandarma ekipleri, saldırganın attığı bıçağı ise mezarlıkta yaptığı aramaya rağmen bulamadı. Olayda hayatını kaybeden 4 kadının cesetleri otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderilirken, hastanelerde tedavisi süren yaralılardan Hatice Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Bu olay nedeniyle Ayşe Y.'nin cenazesi ise görevlilerin yardımıyla, mezarlıkta kalan bir grup yakını tarafından toprağa verildi. DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...