Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Arakan'a yardım kampanyası başlattık

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Arakan'a yardım kampanyası başlattık

DÜNYA Haberleri

Arakanlı Müslümanların yaşadıklarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'de gündeme getireceğini açıklayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, herkesi Arakan için başlatılan kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıklama yapıyor. Kalın, Erbil'in bu yanlış karardan bir an önce dönmesini bekliyoruz. Bu karar sorunları daha da karmaşık hale getirecektir. İsrail dışında tek bir ülke yok. Bağdat'ın aldığı karar da bu çerçevede önem arz ediyor" dedi. "Kerkükle ilgili gelişmelere sessiz kalmayız" diyen Kalın'ın açıklamalarının satır başları şöyle: Kuzey Irak ile iyi  ilişkiler içinde olduk ama bunu baltalayacak adımlardan uzak durmaları gerekiyor. Kerkük'ün referanduma dahil edilmesi de kabul edilemez. Her türlü adıma karşı olduğumuzu ve sessiz kalmayacağımızı da ifade etmek isteriz. 

S-400 AÇIKLAMASI

Sayın Cumhurbaşkanı'nın S-400 açıklamaları yine belli çevrelerde temelsiz tartışmalara yol açmış görülüyor. Türkiye ulusal güvenliğinin gerektirdiği bütün adımları bundan sonra da atmaya devam edecektir. NATO'nun yaptığı açıklamayı da memnuniyetle karşıladık. Bizce bu tartışmanın artık bitirilmesi gerekir.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...