Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye, Rusya ve İran imza atmak üzere!

Düzenleyen:
Türkiye, Rusya ve İran imza atmak üzere!

DÜNYA Haberleri

Moskova yönetimi, Suriye'deki çatışmasızlık bölgeleri için üç ülkenin final anlaşmasına çok yaklaştığını duyurdu. Ankara ise İdlib'in de çatışmasızlık bölgesi haline gelmesini beklediğini açıkladı.

İç savaş ülkesi Suriye'de silahları susturan Türkiye, Rusya ve İran'dan yeni hamleler geliyor. Moskova yönetimi, Suriye'deki çatışmasızlık bölgeleri için üç ülkenin final anlaşmasına çok yaklaştığını duyurdu.Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise, "Astana sürecinin altıncı toplantısı Kazakistan'da başlıyor. Bu bizim başlattığımız Rusya ve İran'ın katıldığı bir süreçtir. Cenevre'ye alternatif olarak değildir. İdlib bizim sınırımıza çok yakın olduğu için doğrudan bizi ilgilendiriyor. Rus Savunma Bakanı ile bir temasımız oldu. Yarın ve öbür gün yapılacak toplantılarda bu konunun detayları konuşacak. Arkadaşlarımız pozisyonlarını hazırladılar. Bizim beklentimiz İdlib'in de diğer çatışmasızlık bölgeler gibi bir bölge haline gelmesidir" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...