Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de savunma krizi

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de savunma krizi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe savunması sezona kötü bir giriş yaptı. Sarı lacivertliler 8 resmi maçta da kalesini gole kapatamadı. Aykut Kocaman futbolcularını bu konuda çalıştırıyor.

Son yıllarda ligin en iyi savunma takımlarından biri haline gelen ve zor gol yiyen Fenerbahçe bu sezon bu alanda zorluk yaşıyor. Dördü UEFA Avrupa Ligi, dördü de Süper Lig olmak üzere sekiz resmi maça çıkan sarı lacivertliler hiçbir maçta kalesini gole kapatamadı. 

Geçtiğimiz sezon ligin en az gol yiyen 3., önceki sezonsa 1. takımı unvanını elde eden Fenerbahçe sezona stoper ikilisini değiştirerek başladı. 

Simon Kjaer’i Sevilla'ya 12.5 milyon Euro bedelle satan Fenerbahçe, Kjaer’siz çıktığı 8 resmi maçta 14 gol yedi. 

Teknik direktör Aykut Kocaman yeni transfer Luis Neto'nun zamanla Martin Skrtel ile birlikte iyi bir uyum yakalayacağını düşünse de deneyimli futbolcunun takıma geç katılmasının getirdiği dezavantajla başa çıkmaya çalışıyor. Yenen gollerden sadece stoperleri sorumlu tutmayan Kocaman, video analiz toplantılarıyla yenilen gollerin oluşumunu futbolcularına anlatıyor.

Özellikle futbolcularının pozisyon almadaki yanlışlarını gözler önüne seren Kocaman, tüm takım olarak birlikte hareket etmeleri gerektiğini futbolcularına aktarıyor. Sarı lacivertliler teorik toplantıların ardından sahada pratik antrenmanlarla bu çalışmaları destekliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...