Fenerbahçe'de Skrtel acısı

Fenerbahçe'de Skrtel acısı

SPOR Haberleri

Son 4 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 yenilgi ile tamamlayan Fenerbahçe'de gözler Alanyaspor maçına çevrildi.

Tüm hesaplar deplasmandan alınacak 3 puan üzerine yapılıyor. Ancak önceki gün yorgunluğa bağlı ağrı şikayetleri nedeniyle dinlendirilen Skrtel'in bu sıkıntısının devam etmesi teknik heyeti düşündürüyor. Slovak defans oyuncusu riske edilmeyerek dünkü idmana da çıkartılmadı ve takımdan ayrı program uygulandı. Tecrübeli oyuncunun durumu cumartesi sabahı son kontrolden sonra belli olacak. Skrtel'in Alanya deplasmanında iğne ile oynama ihtimali bulunuyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, her ihtimale karşı Skrtel'siz plan için denemelerini sürdürüyor. Tecrübeli teknik adam, dün yapılan antrenmanda Neto-Neustadter ikilisini savunma göbeğinde birlikte oynattı.

 

8
F.Bahçe'de bu sezon en çok forma giyen iki isim 720 dakika ile ile Skrtel ve Valbuena oldu. Skrtel, Süper Lig ve Avrupa'daki toplam 8 maçın tamamında 90 dakika oynadı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...