Mustafa Destici, Mücahid Ören'i ziyaret etti

Mustafa Destici, Mücahid Ören'i ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'i ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'i ziyaret etti. Merhum Enver Ören ağabey ile BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu arasında yakın dostluk bağları olduğunu hatırlatan Destici, bu dostluğu sürdürmekte kararlı olduklarını kaydetti. Gençlik yıllarında kitap okuma alışkanlığını İhlas'ın yayınları sayesinde edindiğini anlatan Destici, "Türkiye Gazetesi, TGRT HABER?TV ve İHA; medya alanında önemli bir güç. İhlas birçok alanda ilkleri başardı. Merhum Enver Bey, Türkiye'ye müteşebbis ruhuyla, kimya, elektronik, medya ve kurduğu diğer şirketlerinde binlerce, on binlerce insanımızı istihdam etti. Türk ve İslam dünyasının meselelerine kıyasıya ilgi duydu. Sağlığını hiçe sayarak hizmet etti. Aynı görev şimdi Mücahid Bey tarafından yürütülüyor" dedi. Mücahid Ören de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Destici'ye teşekkür etti. Ziyarete BBP Genel Başkan Yardımcıları Bayram Karacan ve Murat Ekici, İstanbul İl Başkanı Fikret Daş ile Basın Müşaviri Tolga Aral da katıldı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...