- 12 Eylül’cüler bile değerini sonra anladı
14 dakika önce

12 Eylül’cüler bile değerini sonra anladı: “Dış bağlantısı olmayan tek gazete Türkiye"

54 seneyi geride bırakan Türkiye gazetesi yerli ve millî çizgisini hiç bozmadı. Öyle ki, ülkenin netameli dönemlerinde başrol oynayanlar da hakkını teslim etmek zorunda kaldı. Emekli Albay Ziya Burcuoğlu darbeci Kenan Evren’in “Dış bağlantısı olmayan tek gazete Türkiye” dediğini anlattı.
 - TBMM'de çocuk özel oturumu
1 saat 48 dakika önce

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Aysima'ya devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM'de çocuk özel oturumu gerçekleştirildi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, özel oturumda koltuğunu 6. sınıf öğrencisi Aysima'ya devretti.
 - Hıncını ölen borçlusunun mezarından aldı
2 saat 24 dakika önce

Ölen borçlusunun mezarını ateş verip yayın açtı: Paramı yiyip gidemezsin

Aksaray'da 400 bin lira alacağı olduğu borçlusunun intihar etmesi üzerine mezarına giden Aladdin Y. mezarı ateşe verdi. Şüpheli, Abdullah Köse'nin mezarı başında canlı yayın açıp "Ödemek yerine ölmeyi seçtin. Senin o cesedini ben orada bırakmam Apo. Yakacağım seni. Paramı yiyip gidemezsin" ifadelerini kullandı. Canlı yayının ihbar edilmesi üzerine ekipler Aladdin Y.'yi mezarın tamamını yakamadan yakaladı. 
Gündem - Gündem
3 saat 9 dakika önce

Adana ve Antalya depremi ile ilgili son durum

Art arda gerçekleşen Adana ve Antalya depremlerinden dolayı vatandaşlar endişeli. Henüz herhangi bir can ve mal kaybı ile ilgili resmi açıklama yapılmadı. Vatandaşlar Adana'da deprem mi oldu? Antalya'da deprem mi oldu? sorularını yöneltirken deprem ile ilgili detaylar şu şekilde...
 - Adana'nın ardından Antalya da sallandı
4 saat 7 dakika önce

Akdeniz'de peş peşe deprem! Adana'nın ardından Antalya da sallandı

Saimbeyli'deki 3 büyüklüğündeki depremin ardından Antalya'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.
 - AFAD duyurdu: Adana'da deprem!
4 saat 20 dakika önce

AFAD duyurdu: Adana'da deprem!

Adana'da büyüklüğü 3 olan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depreme ilişkin son dakika verileri paylaştı.
Gündem - Gündem
4 saat 40 dakika önce

Türkiye-ABD arasında terörle mücadele istişaresi

Türkiye ve ABD arasında Ankara’da terörle mücadele istişare toplantısı yapıldı.
 - Depremzede Ali'den 23 Nisan'da yürek ısıtan sözler
5 saat 8 dakika önce

23 Nisan'da depremzede Ali'den yürek ısıtan sözler

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda depremzede Ali'den yürek ısıtan sözler geldi. Hatay Valisi Mustafa Masatlı’dan koltuğu devralan Ali Emir Yardımcıoğlu'nun 4-5 katlı sağlam binalar ve okullar yaptıracağını söylemesi duygusal anlar yaşattı.
Gündem - Gündem
5 saat 29 dakika önce

Kontrol çalışmaları sebebi ile Kız Kulesi 1 hafta kapalı olacak

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kız Kulesi, önümüzdeki hafta boyunca ziyaretçilere kapatılacak. Neden olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından adada gerçekleştirilecek kontrol çalışmaları gösteriliyor. Kız Kulesi ne zaman açılacak konusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kız Kulesi'nin ne kadar kapalı olacağına dair tüm detaylar...
 - Erdoğan, Irak'ta Türkmenler ile bir araya geldi
8 saat 1 dakika önce

Erdoğan, Irak'ta Türkmenler ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'a gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde Bağdat'ta Irak Türkmen toplumu temsilcileri ile bir araya geldi.
Gündem - Gündem
8 saat 8 dakika önce

Üsküdar - Samandıra metrosundaki arızanın giderildiğine dair Metro İstanbul’dan henüz bir açıklama gelmedi

Üsküdar - Samandıra metrosundaki arıza sebebi ile yolcular aktarmalı seferler ile taşınıyor. Güncel olarak Üsküdar - Samandıra metrosu ne zaman açılacak sorusuna henüz bir cevap gelmedi. M5 Üsküdar - Samandıra metrosundaki arıza ile ilgili detaylar şu şekilde...
 - İstanbul için sıcaklık uyarısı!
8 saat 25 dakika önce

İstanbul Valiliği'nden sıcaklık uyarısı: Termometreler 25 dereceyi aşacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ardından İstanbul Valiliği de sıcaklık uyarısında bulundu. Valilik açıklamasında önümüzdeki günlerde sıcaklığın 26 dereceye kadar çıkacağını belirtip dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yaptı. 
 - Çete liderinin infazında dikkat çeken '60 saniye' detayı
9 saat 28 dakika önce

Jovan Vukotiç'i kim öldürdü? Sırp çete liderinin infazında dikkat çeken '60 saniye' detayı

Şişli'de Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç'in pusu kurularak ve eziyet çektirilerek öldürülmesine ilişkin davada bilirkişi raporu hazırlandı. Duruşmada ifade veren sanıklar, suçlamaları kabul etmedi. Raporda ayrıca saldırıya uğradığı araçtaki GPS takip cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu belirtildi.
 - Türkiye'nin ekonomisini kalkındıracak proje
9 saat 30 dakika önce

Türkiye, Irak, Katar ve BAE arasında mutabakat imzalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı Sudani himayesinde Irak, Türkiye, Katar ve BAE arasında, Kalkınma Yolu Projesi'nde işbirliğine ilişkin 4'lü mutabakat zaptı imzalandı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, projeye ilişkin detayları paylaştı.
 - Jandarma astsubayın cenazesinde yürek yakan detay
9 saat 47 dakika önce

Jandarma astsubayın cenazesinde yürek yakan detay! 'Beni buraya gömün' diyerek mezar yerini göstermiş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt'un cenazesi, memleketi Adana'nın Kozan ilçesinde bir yıl önce babasına gösterdiği yerde toprağa verildi. Saim Kurt, oğlunun 'Ölürsem cenazemi köyüme buraya gömün' dediğini, kazadan da yarım saat önce telefonda görüştüğünü söyledi.
Gündem - Gündem
9 saat 51 dakika önce

31 işletmeye baskın! Kumar oynayanlara rekor ceza

Kocaeli'de Ramazan ayı boyunca umuma açık eğlence ve istirahat yerlerinde kumar oynatan 31 işletmeye yapılan baskında 123 bin 410 TL, 100 Euro, 100 dolar ele geçirildi. Kumar oynayan 160 şahsa 1 milyon 28 bin TL idari para cezası uygulandı.
 - Erdoğan'dan Irak'ta önemli açıklamalar
10 saat 13 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı ile basın toplantısı düzenledi! PKK mesajı dikkat çekti

Bugün günübirlik ziyaret için Irak'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmelerin ardından Irak Başbakanı Sudani ile ortak basın toplantısı düzenledi. Önemli mesajlar veren Erdoğan "Terör örgütü PKK'ya karşı alınacak önlemleri ele aldık. Güvenlik ve terör en önemli gündem." dedi.
 - Yardım adı altında para toplayıp teröriste göndermişler
10 saat 15 dakika önce

DEAŞ operasyonundan çarpıcı detaylar! Yardım adı altında para toplayıp teröriste göndermişler

Terör örgütü DEAŞ’a yönelik İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen “Bozdoğan-27” operasyonu ile ilgili çarpıcı detaylara ulaşıldı. Şüphelilerin, sosyal medya aracılığıyla “infak” adı altında “Suriyeli bacılara yardım” ve “İdlib yardım” gibi hesaplar üzerinden para topladıkları, paraları ise Suriye’deki DEAŞ sorumlusu “Ebu Sıraç” kod adlı teröriste ulaştırdıkları öğrenildi.
 - IKBY Başkanı Barzani'den Türkçe mesaj!
10 saat 59 dakika önce

Barzani'den Türkçe mesaj: Erdoğan'ı Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleşen resmi Irak ziyaretinde diplomatik temasları sürdürüyor. IKBY Başkanı Neçirvan Barzani de, Erdoğan'ın Erbil ziyareti öncesi Türkçe açıklamada bulunarak "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Barış, istikrar, ekonomik kalkınma gibi önemli konuları ele alacağız" sözlerini sarf etti.
Gündem - Gündem
11 saat 2 dakika önce

Diyarbakır'da acı ölüm! Elektrik çarpan Dicle Elektrik çalışanı hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde Dicle Elektrik arıza ekibinde olan personel, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Gündem - Gündem
11 saat 15 dakika önce

Meteoroloji'den Güney Ege'ye fırtına uyarısı

Güney Ege’de rüzgarın yarın sabah erken saatlerden itibaren fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Son uyarı, Meteoroloji'den geldi.
Sona Git