Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yataklarını ayırdılar

/ Kaynak: İHA
Yataklarını ayırdılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mahallede susuzluk yaşayan köylü kadınlar, eşlerinin su meselesine çözüm buluncaya kadar yataklarını dahi ayıracaklarını söyledi.

Giresun'da "Şalvar Davası" filmini hatırlatan olay Yağlıdere'nin Tepeköy Mahallesi'nde yaşandı. Mahallede susuzluk yaşayan köylü kadınlar mahalle meydanında toplanarak eylem yaptı. Yaşanan susuzluğun hat safhaya ulaştığını belirten kadınlar, eşlerinin su meselesine çözüm buluncaya kadar yataklarını dahi ayıracaklarını söyledi. Eşlerinin gün boyu kahvede ve dışarıda zaman geçirirken, kendilerini temizlik ve yemek yapmak amacıyla su derdine düştüklerini belirten kadınlar, su problemi çözülene kadar "Şalvar Davası" filminde olduğu gibi eylem yapacaklarını ve kocalarına ambargo uygulayacaklarını kaydetti. Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurahman Kırhasanoğlu su ihtiyacının önümüzdeki günlerde gidericeleğini söyledi

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...