Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş 'forma, forma' diyenlere Konya maçında şans veriyor

Düzenleyen:
Şenol Güneş 'forma, forma' diyenlere Konya maçında şans veriyor

SPOR Haberleri

Bir sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi de düşünülerek rotasyona gidilecek. Cenk, Quaresma, Oğuzhan ve Atiba dinlendirilmesi güçlü isimler. Negredo, Lens, Tolgay ve Mitrovic 11’e girecek adaylar

Porto’dan tarih yazarak dönen Beşiktaş’ta keyifler yerinde. Teknik direktör Şenol Güneş de tatlı bir problemle başbaşa! Normalde istikrardan yana olan, kazanan kadroyu fazla bozmaya sıcak bakmayan tecrübeli teknik adam birçok kriteri de dikkate alarak rotasyona gidecek. Bazı oyuncuların yaşının ilerlemesi ve 10 günde 3 maçı kaldıramayacak durumda olması öncelikli etken. Yorgunluğa dayalı olarak kadro genişliğinden kulübeye demirleyen kazanılması bir başka faktör. Artı belki de en önemlisi önümüzdeki hafta Fenerbahçe derbisinin olması. İşte bu verilere göre Şenol Güneş takımın tamamında değil ama gerek zorunluluktan gerekse tercihe bağlı bir takım değişikliklere gidecek.

Negredo kazanılmalı
Öncelikli olarak Tosic kırmızı kart cezalısı olduğu için stoperde Mitrovic görev yapacak. Hemen önlerinde ise Atiba, Oğuzhan ikilisinden birinin dinlendirilmesi söz konusu. İç sahada genelde topa ve orta alana hükmetmek isteyen Güneş, Tolgay-Oğuzhan tercihine sıcak bakıyor. Porto maçında ateşi çıktığı için 18’e alınmayan Tolgay, Konya önünde 11’de olacak. Kanatta ise formda Babel’i kesmek zor ama derbi düşünülerek Ricardo Quaresma’nın yedek başlaması yüksek ihtimal. Formaya en yakın aday ise beklenen patlamayı yapamayan Lens. Forvet konusunda da Cenk Tosun yedek başlatılarak Negredo’nun bir an önce gol atması ve kazanılması planlanıyor.

TARTIŞILIYORDU AMA...
Kazanan her zaman haklıdır

Şenol Güneş’in kadro tercihi, yenilere bakışı tartışma konusuydu. Ancak Porto deplasmanındaki taktik anlayış ve kusursuza yakın oyun tüm bu eleştirileri sildi götürdü. İlk maçlarda muhalif seslerin yükseldiği tecrübeli teknik adam bir galibiyetle elini güçlendirdi. Sadece elini değil Beşiktaş’ın Avrupa’daki konumunu da. Gidişat umut verici görülmezken Porto galibiyetiyle (çok erken olmasına rağmen) “gruptan çıktık” havası estirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...