UEFA sıralamasında 12’den vurdu

Düzenleyen:
UEFA sıralamasında 12’den vurdu

SPOR Haberleri

Kartallar hem yüksek hem yalnız uçar. Beşiktaş, taraftarını götürmediği Portekiz’de bunu gösterdi. Porto’ya 3 attı, sıralamada çok önemli bir sıçrama yaptı.

UEFA’da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde oynanan ilk hafta maçlarının ardından 2017-18 sezonunun kulüpler sıralaması güncellendi. İlk üç değişmedi: Real Madrid, A. Madrid ve Barcelona. Temsilcimiz Kara Kartal listeye 12’nci sıradan girdi. Diğer Türk takımları ise biraz gerilerde kaldı. Fenerbahçe 49, Galatasaray 119, Medipol Başakşehir 206 ve Atiker Konyaspor ise 207. sırada kendine yer bulabildi. Son 5 yıla göre belirlenen genel sıralamada ise Beşiktaş 34’üncü, Galatasaray 46’ncı, Fenerbahçe 59’uncu, Trabzonspor 73’üncü, Osmanlıspor 116’ncı, Medipol Başakşehir 153’üncü, Atiker Konyaspor 163’üncü, Kardemir Karabükspor 171’inci ve Bursaspor 172’nci durumda.

RAKİPLERİ BEKLE GÖR...
Pazartesi avantajı

Beşiktaş, bu hafta maçını pazartesi günü oynayacak. Sebebi ise rakibin Konya olması ve perşembe günü Fransa’da UEFA Avrupa Ligi maçı oynaması. Siyah-beyazlılar adına avantajlı durum şu; Zirve yolundaki rakiplerin maçlarını kendilerinden önce oynamaları. Galatasaray, Başakşehir, Fenerbahçe ve Trabzon’un durumuna göre maçın motivasyonunun ve değerinin artması söz konusu.

EKSTRA İŞİNİ BULDU...
Kameraman Babel

Siyah-beyazlıların uçan kanadı Ryan Babel saha dışında da çok aktif. Şampiyonluktaki çekimlerini sosyal medyada paylaşan ve beğeni toplayan Hollandalı isim, Porto maçı öncesi ve sonrasındaki soyunma odası görüntülerini de paylaştı. Sürekli cep telefonuyla görüntüler alan ve sesli anlatımda da bulunan Babel, bu işi sevdiğini ve ileride bu yönde bir çalışma içerisine girebileceğini ifade etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...