Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de herkes sistemi eleştiriyor ama Aykut Kocaman kararlı!

Düzenleyen:
Fenerbahçe'de herkes sistemi eleştiriyor ama Aykut Kocaman kararlı!

SPOR Haberleri

Alanyaspor karşısında da sistem değişmeyecek. Çift ön liberolu, tek forvetli oyun anlayışı sahada olacak. Gidişata göre çift forvete dönüş yapılacak. Rakibin hızlı ataklarına dikkat edilecek ve Neto, Love’a kilit vuracak

M. Emin Uluç - Fenerbahçe adına sezonun iyi başladığı söylenemez. Gerek oyun anlayışı gerek tabela anlamında. Son maçlarında 60’tan sonraki direnci ve mücadele gücüyle “pes etmeyen” bir görüntü veren sarı-lacivertlilerde teknik direktör Aykut Kocaman kararlı duruşunu gösteriyor. Yönetimin resmi siteden “Cehennem donana dek Aykut Kocaman” kredisi ve morali verdiği teknik adam sistemini ve düzenini bozmayacak. Yarınki Alanya mücadelesinde de çift ön liberolu, tek forvetli kadro sahada olacak. Değişim ise skora göre çift forvete geçişle olabilir. Ki onun için de Aykut Kocaman ikinci devreyi bekleyecek. Her ne kadar kamuoyunda Kocaman’ın taktik görüşü eleştirilse de Aykut Hoca bu anlayışta tek eksiklerinin son vuruş ve tabela olduğu kanısında.

Ortayı bozmayacak
Her maçta kalesinde gol gören sarı-lacivertliler hücumdaki oyun anlayışını sürdürürken defansif anlamda daha tedbirli olacak. Mesela yarınki maç özelinde kontralara hızlı çıkan Alanya’nın ataklarına dikkat edilecek. Yeni gelmesine rağmen Başakşehir mücadelesindeki oyunu ile beğeni toplayan Neto, rakibin en etkili ismi Wagner Love’dan sorumlu olacak. Sakatlığı bulunan Skrtel yetişmezse stoperde Neto’nun yanında Neustadter görev yapacak. Orta alandaki çift ön liberoda Ozan Tufan ile Josef ikilisi bozulmayacak. Defansın solunda ise İsmail Köybaşı’nın yerine Hasan Ali pansumanı yapılacak. 

Giuliano’ya Diego şoku!
Fenerbahçe’nin yeni transferi Giuliano Brezilya Milli Takımı’ndan gelen haberle sarsıldı. Zenit’te oynadığı dönemde milli takımın değişmezleri arasında yer alan Giuliano, Fenerbahçe’ye transferinin ardından milli takımdaki yerini eski Fenerbahçeli Diego’ya kaptırdı. 2018’de Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda olabilmek için çok çalışacağını ifade eden Giuliano, “Fenerbahçe’deki oyunumla milli takıma döneceğim” dedi. 

Volkan orta sahada!
​Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman son haftalarda yediği gollerle morali bozulan Volkan Demirel’e destek çıktı. Tecrübeli eldiveni, moral bozukluğunu gidermek için dün yapılan antrenmanın bir bölümünde orta sahada kullanan Aykut Kocaman, Volkan’ın neşesinin yerine gelmesini sağladı. Volkan’la yaptığı mini zirvede kendisine olan güvenini yitirmemesi gerektiğini ifade eden Kocaman, “Kariyerini ve bu camia için ifade ettiklerini unutma” dedi.

En zayıf halka RvP
Kanarya’da hayal kırıklığına devam eden Robin van Persie’nin adın bile yeterdi ama şu anda ne adı yetiyor ne de formu. Forma rekabetine bakıldığında Aykut Kocaman’ın gözünde son sırada yer alıyor. Fenerbahçe’de “sakatım” mazeretleri üreten ve Hollanda Millî Takımı söz konusu olduğunda “feda” diyen RvP gözden iyice düştü. Aykut Kocaman, Janssen, Soldado, Ahmethan, Van Persie ve Fernandao 5’lisinde mecbur kalmadığı sürece Hollandalı ismi düşünmüyor. Alanya maçında ise öncelik Soldado’da gibi duruyor ama Janssen de şartları zorluyor. İlerleyen haftalardaki çift forvet düşüncesinde ise en öncelikli isimler Soldado-Janssen.

THE SUN’IN İDDİASI
Özil Fener’e gidebilir!

Transfer döneminde Fenerbahçe ile adı anılan Mesut Özil'in gelecek yaz İstanbul'da olabileceği iddia edildi. İngiliz The Sun gazetesinde yer alan iddiaya göre Mesut Özil için Inter, Manchester United, Milan ve Fenerbahçe devrede. Mesut’un İstanbul’u çok sevdiği, Fenerbahçe'nin elinin güçlü olduğu ve cazip bir teklif yapması halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi.

8 MAÇTA 1 GALİBİYET 
Kalkavan endişesi

Maçın hakemi Mete Kalkavan. FIFA kokartlı hakemin sarı-lacivertlilerle ilgili istatistiği camiada endişeyle karşılanıyor. Fenerbahçe, Mete Kalkavan’ın yönettiği son 8 resmi maçta sadece 1 galibiyet alırken, 3 mağlubiyet ve 4 de beraberlik gördü. Yönetimin maçın skoruna göre hakemle ilgili değerlendirmede bulunması bekleniyor.

YÖNETİM DE GİDİYOR
Tam kadro Alanya’ya

Sarı-lacivertliler Alanya deplasmanı için bugün özel uçakla Akdeniz semalarına uçacak. Tedavileri sonrası takımla birlikte çalışmalara başlayan Fernandao ve Mehmet Ekici de maç kafilesinde yer alacak, hocadan görev bekleyecek. Ekstra olarak yönetim de tam kadro Alanya maçında olacak ve takıma desteslerini gösterecek.  

DOĞUM GÜNÜNDE MESAJ
Alex’in özlemi

40. yaş gününü kutlayan F.Bahçe’nin eski oyuncusu Alex, sarı-lacivertli taraftarların doğum günü mesajlarına teşekkür etti. Brezilyalı oyuncu “Siz Türklere ve özellikle doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim. Size her zaman müteşekkirim.  Sizlere ve ülkeye olan özlemim büyük. Sizleri çok seviyorum” mesajını yolladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...