Bakan Soylu'dan o fotoğrafa sert açıklama: Aşağılıksınız!

Düzenleyen:
Bakan Soylu'dan o fotoğrafa sert açıklama: Aşağılıksınız!

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'un annesinin cenaze töreninde yaşanan olayların ardından gözaltına alınan saldırganla çekilen fotoğrafıyla ilgili "Aşağılıksınız" başlığıyla sert bir açıklama yaptı.

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'un annesi Hatun Tuğluk'un cenazesinde yaşanan olayların ardından gözaltına alınan Murat Alp'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla karakolda çekilen fotoğrafı sosyal medyada tartışma yaşatmıştı.

AİLEYLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Bakan Soylu o gece Tuğluk ailesiyle yakından ilgilenmiş, cenazenin Tunceli'ye götürülmesi konusunda da destek vermişti.

Ancak dün sosyal medyada ortaya çıkan fotoğraf, gündemi değiştirdi. Bakan Soylu sosyal medya hesabından fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

"ALÇAKSINIZ"

Fotoğraf sosyal medyada hakarete varan yorumlara neden olan fotoğrafla ilgili "Alçaksınız" diye başlayan ve çok sert ifadeler içeren açıklamasında Soylu, bu yaşananların bir fitne olduğunu söyledi.

İşte Soylu'nun açıklaması:

Bakan Soylu'dan o fotoğrafa sert açıklama: Aşağılıksınız!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...