Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 Temmuz'un yıl dönümünde Fener'de hareketli saatler yaşanıyor

3 Temmuz'un yıl dönümünde Fener'de hareketli saatler yaşanıyor

SPOR Haberleri

Şike soruşturmasının yıldönümü 3 Temmuz, Fenerbahçe camiası için özel bir anlam taşıyor. Soruşturma sürecinde haksızlığa uğradıklarına inanan taraftar eylemde.

Şike soruşturmasının yıldönümü 3 Temmuz, nbsp; nbsp;Fenerbahçe nbsp;camiası için özel bir anlam taşıyor. Birçok kulübün adının geçtiği soruşturma sürecinde haksızlığa uğradıklarına inanan sarı-lacivertliler, dün farklı bir protesto uyguladı. FB TV ekranlarından gösterilen "3 Temmuz'u unutmadık" hastagı sosyal medyada paylaşan taraftarlar Feneriumlara da adeta akın etti. 3 Temmuz sürecinde kulübün uğradığı maddi zararı Feneriumlardan alışveriş yaparak telafi etmek için seferber olan taraftarlar dün de lisanslı ürünleri kapışarak hem kulübüne destek verdi hem de 3 Temmuz sürecini protesto etti. Bu arada F.Bahçe'nin UEFA'daki savunma süreciyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. UEFA'nın verdiği Avrupa'dan men kararıyla ilgili olarak Tahkim Kuruluna yazılı savunma dosyasını sunan F.Bahçe'nin duruşmalı savunma tarihi değişti. nbsp;
ÖNCE TAHKİM SONRA CAS
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre daha önce 11 Temmuz'da yapılacağı açıklanan toplantı 1 gün öne çekildi. F.Bahçe'nin savunmasının 10 Temmuz günü saat 14.00'te alınacağı belirtildi. Bir diğer gelişme ise CAS cephesinde yaşandı. CAS'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada 20 Eylül'de F.Bahçe ile UEFA arasında bir duruşma gerçekleşeceği ifade edildi. 2010-11 sezonu sonrası Şampiyonlar Ligi'nden men edilen F.Bahçe hakkını CAS'ta aramak için dava açmış ancak daha sonra "ülke menfaatleri" gerekçesiyle bu dava geri çekilmişti. Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz sezon seyircisiz oynanan maçta "paraşütlü işaret fişeği" yüzünden aldığı 1 yıl ertelemeli ceza için CAS'a başvurduğu öğrenildi. Ancak bu girişimle ilgili olarak F.Bahçe Kulübü'nden herhangi bir açıklama yapılmadı.
3 Temmuz'a alkışlı protesto
- Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe dün çift idman yaptı. Sabah antrenmanı öncesi Liv Hospital uzmanları tarafından testten geçirilen futbolcular akşam yapılan çalışma öncesinde protestoda bulundu. Oyuncular ve teknik ekip, saatler 19.07'yi gösterdiğinde 3 Temmuz sürecini ve UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği cezayı alkışlayarak protesto etti.
"Zirveye
geldim"
- F.Bahçe'nin yeni transferlerinden Holmen, "Her gün yeniden öğreniyorum ki Türkiye'nin en büyük kulübü F.Bahçe" dedi. İsveçli futbolcu, "Burada işim çok zor. Orta alanda çok kaliteli isimlerle yarışıyorum. Yine de forma için savaşacağım" dedi.
Yeni Kuyt Kadlec
-Çek savunmacı Kadlec, iş disiplini ve çalışma arzusuyla Aykut Kocaman'ın vazgeçilmezi olan Kuyt'a çok benziyor. Ersun Yanal, tecrübeli oyuncunun idman performansından ve takıma çabuk ısınmasından memnun olduğunu söyledi.
CARDOZO RESTLEŞMESİ
F.Bahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun transferi çıkmaza girdi. Sarı-lacivertlilerin 10 milyon euroluk teklifini beğenmeyen Benfica, "15 milyon veren olmazsa Cardozo kulüpte kalır" açıklaması yaptı.







UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...